Ik Ben Over Mijn Ex Heen

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Een relatiebreuk kan erg zwaar vallen en het kost tijd om eroverheen te komen. Gelukkig is met het verwerken van je verdriet de zwaarste stap gezet. Je bent over je ex heen. Nu is het een kwestie van je leven weer op de rails krijgen. Wanneer je geen partner meer hebt, heb je ineens veel vrije tijd in te vullen. Dit is in het begin heel erg wennen. Je voelt je alleen en je weet niet wat je met jezelf aan moet.

Ik ben over mijn ex heen

Nu je over je ex heen bent kan je bedenken of je weer toe bent aan een nieuwe partner. Aan single zijn zitten veel voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld de tijd om jezelf te ontwikkelen en je te focussen op dingen in het leven, waar je met een partner minder de tijd voor hebt. Heb je altijd al een wereldreis willen maken? Is dat mogelijk qua financi├źn?

Dan is dit een goede tijd om je droom waar te maken! Tegenwoordig hoeven wereldreizen niet veel geld meer te kosten. Als je van tevoren goed uitstippelt waar je heengaat, kun je voordelig vluchten en overnachtingen boeken. Tijdens een wereldreis zie je niet alleen meer van de wereld, maar leer je ook jezelf beter kennen.

Ben je op zoek naar een nieuwe partner? Ga dan regelmatig op stap met vrienden. Kroegen zijn een gezellige plek om nieuwe mensen tegen te komen. Houd je niet zo van het nachtleven? Hobbycursussen zijn ook goede plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Bij een hobbycursus heb je ook meteen wat gemeen met iemand!

Vind je het lastig om op iemand af te stappen? Online datingsites zijn dan ideaal. Tegenwoordig doen mensen bijna alles online. Online daten is daarom helemaal niet meer gek. Via internet leg je contact met iemand, en als het klikt spreek je af. Op een online datingsite ontmoet je bovendien iemand die je in het dagelijks leven misschien nooit zou zijn tegenkomen, maar wel de ideale partner blijkt te zijn.

Toch weer terug bij je ex?

Krijg jij het benauwd als je dit allemaal leest? Zie jij het niet voor je dat je nooit meer bij je ex terugkomt? Dan is het misschien een beter idee om je ex weer proberen terug te winnen. Het kan zijn dat je jezelf inpraat dat je over je ex heen bent, maar nog helemaal niet klaar bent om verder te gaan. In dit geval kun je beter contact opnemen met je ex en praten over jullie toekomst.

Met het boek en coachingprogramma van Michelle vd Berghe is het mogelijk je ex weer terug te winnen. Het maakt niet uit om wat voor reden jullie uit elkaar zijn gegaan, er is sowieso een oplossing voor. Veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben met succes hun ex teruggewonnen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.