Citaten Over Liefdesverdriet – Woorden Die Je Raken

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Wanneer je de vele citaten over liefdesverdriet leest besef je pas echt hoeveel mensen te maken krijgen met deze vreselijke hartenpijn. Aan de ene kant een pleister op de wonde omdat je weet dat je er niet alleen voor staat, aan de andere kant een schrale troost omdat het niet echt je probleem oplost. Relaties worden door sommigen maar al te makkelijk verbroken en we bezorgen de ander daarmee onbewust heel veel pijn mee.

HURTING someone who really cares for you is as EASY as throwing a stone in a lake

But you don’t now how DEEP that stone goes

Citaten over liefdesverdriet. Pik de wijze raad eruit.

Bij het verwerken van liefdesverdriet is het belangrijk dat je herkenning vindt in wat je hoort en leest, je wilt vooral een begrijpend luisterend oor. Na je eerste emoties heb je misschien plannen om het er niet bij te laten zitten en wil je je ex voor je terug zien te winnen.

Don’t be flattered that your ex MISSES you

Your ex SHOULD miss you

However, your ex is still the same person who BROKE YOUR HEART

Remember, the ONLY REASON your ex can miss you

Is because your ex is CHOOSING, every day

NOT to be with you!

Citaten over liefdesverdriet geven je energie om verder te gaan

Doordat anderen hun hartenpijn op papier hebben weten te zetten in pakkende teksten of leerzame boeken kan jij daar je voordeel mee doen. Misschien mist je ex jou wel net zo veel als jij hem of haar maar mist de lef om opnieuw toenadering te zoeken. Bij jullie laatste ruzie zijn tenslotte heftige woorden gevallen.

Having an BROKEN HEART is a good sign

It means that we have TRIED for something

Citaten over liefdesverdriet. Vind er troost in.

Doordat je zelf heftig geëmotioneerd bent door je relatiebreuk zal je zelf met grote waarschijnlijkheid de situatie niet helder kunnen krijgen. Bestel het onderstaande boek en leer hoe je je relatie weer onder controle krijgt. Ja, ook je verbroken relatie. Daar waar namelijk nog haat en woede is, is het vlammetje nog niet gedoofd en is de kans groot dat jullie bij een hereniging een betere relatie krijgen als ooit tevoren.

Yeah, I’ll GET OVER it eventually and mayby even really soon

But that doesn’t make it HURT any less right now!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.