Een Dochter Met Liefdesverdriet? Hier De Oplossing Voor Haar!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

De liefde is niet altijd even makkelijk. Als er een einde komt aan de relatie kun je diep in de put raken en nergens meer zin in hebben. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om je ex terug te krijgen, als je denkt dat je ex de ware is. Zo kun je ook bijvoorbeeld je dochter helpen. Een dochter met liefdesverdriet wil je nooit zien, maar toch gebeurt dit nog regelmatig.

Een dochter met liefdesverdriet heeft natuurlijk ook behoefte aan tips van ouders en vrienden. Gelukkig kun jij je dochter met liefdesverdriet helpen om haar ex weer terug te krijgen met deze tips!

Een dochter met liefdesverdriet

Het is slim om eens een serieus gesprek aan te knopen met je dochter en te achterhalen wat er allemaal verkeerd is gegaan. Vertel je dochter dat het belangrijk is om haar ex, en zichzelf eens wat rust te gunnen. Ze moet haar ex niet eindeloos gaan bellen of op andere manieren contact zoeken. Zeg haar dat ze beter wat afstand kan doen, omdat de kans dan groter is dat het weer zal werken.

Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je dochter met liefdesverdriet wat dingen te doen heeft als afleiding. Ga leuke dingen met haar doen om haar af te leiden van haar ex. Of hou in de gaten dat ze leuke dingen doet met vrienden. Verwen haar eens om haar op te vrolijken. Een dagje shoppen of pretpark zal je dochter veel goeds doen.

Na een tijdje kan je dochter weer contant zoeken met haar ex. Je hoeft haar niet overal bij te helpen, maar je kunt haar hierin wel tips geven. Ze moet namelijk niet tegen haar ex zeggen dat alle fouten haar schuld waren en alles zal veranderen. Dat gaat namelijk niet gebeuren. Ze kan harder gaan werken voor de relatie, en dat zou een heleboel kunnen veranderen.

Michelle vd Berghe

Michelle vd Berghe is een relatiedeskundige die een boek heeft geschreven genaamd: Win Hem Terug. Hierin worden allerlei tips gegeven om de ex terug te krijgen. Ook worden allerlei handelingen genoemd die je kunt uitvoeren.

Daarnaast leert je dochter ook uit dit boek waarom man en vrouw elkaar aantrekkelijk vinden en hoe ze haar relatie staande kan houden als haar ex haar uiteindelijk terug wil. Dit boek heeft al veel stellen bij elkaar gebracht en is dus zeker een aanrader!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.