Enkele Gouden Tips Hoe Jij Je Ex Kunt Terugwinnen! Ontdek Ze Hier!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Na een lange tijd samen geweest te zijn met je geliefde komt er toch nog een einde aan. Helaas kennen veel mensen het gevoel dat de relatie uiteindelijk te einde loopt. In dit artikel zal ik daarom enkele tips geven om je ex terug te winnen.

Veel mensen weten namelijk niet hoe ze dit moeten aanpakken, of doen dit op de verkeerde manier. En helaas zijn tweede kansen op dit gebied zeldzaam en is het van groot belang dat je het meteen goed aanpakt. Gelukkig sta je op het punt om te leren hoe je er wel voor zorgt dat je je ex terug krijgt!

Hoe kan jij je ex terugwinnen?

Veel mensen hebben hulp nodig en vragen zich dan af hoe ze hun relatie kunnen herstellen.

Laat ten eerste je ex eens een tijdje met rust. Je ex zit niet te wachten op vele telefoontjes en mailtjes. Zo stoot je je ex alleen maar af. Ook heb jij meer tijd voor jezelf om na te denken hoe je het allemaal aan gaat pakken. Ondertussen kun je afleiding zoeken door af te spreken met vrienden of door te gaan sporten. Daarnaast kunnen je vrienden jou helpen om je tips te geven hoe je je ex terug kan krijgen. Je vrienden hebben hier namelijk vaak een realistische blik op, en jij zelf niet altijd.

Wees altijd realistisch en ga er niet meteen vanuit dat je je ex binnen een weekje terug krijgt. Dat is namelijk niet het geval. Je zult hiervoor echt je best moeten doen en hard moeten werken. Stuur je ex ook geen cadeautjes of zeg steeds sorry. Je ex ziet jou op dat moment alleen maar als zwak persoon omdat je alle schuld bij jezelf legt, terwijl dat misschien niet zo is. Je wilt natuurlijk niet zielig overkomen. Dit is helemaal niet aantrekkelijk voor je ex.

Na een tijdje kun je weer contact leggen met je ex. Als je ex iets af wil spreken, doe dit dan met andere mensen erbij. Zo ligt er minder druk op jullie beide. Als jullie elkaar weer zien moet je niet meteen beginnen over de breuk maar hou het gesprek luchtig.

Praat bijvoorbeeld over school of het werk. Als je even niks meer te zeggen hebt, is het geen probleem omdat er ook anderen bij zijn. Laat je goede punten vooral naar voren komen. Als je weet wat jouw ex eerst zo aantrekkelijk vond, moet je dat nu opnieuw laten zien. Met negatief en zielig doen kom je in deze situatie niet verder.

Je Ex Terug Dankzij Michelle vd Berghe!

Michelle is een relatiecoach die een boek heeft geschreven over hoe je je ex terug kunt krijgen. Hierin staan enkele bewezen technieken om je relatie te kunnen herstellen en om je ex psychologisch te benaderen zodat je ex terug verliefd op je gaat worden.

Het boek heeft al duizenden koppels terug bij elkaar geholpen en is zeer populair. Je kunt het boek terugvinden in ons liefdesverdrietacademie!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.