Je Ex Feliciteren Met Zijn Of Haar Verjaardag?

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Jij en je ex zijn uit elkaar en je hebt nog steeds liefdesverdriet. Een logische reactie, want er mist nu iemand in jouw leven. Het voelt net als dat iemand overleden is. Diegene is uit jouw leven, net als jouw ex nu is. Je hebt het er enorm moeilijk mee, omdat jullie zo gelukkig waren met elkaar. Jij had de gedachte dat jullie relatie echt alles aan kon, ondanks de ruzies.

Toch bleek dat de relatie niet tegen een harde stoot kon, en je bent ook je zelfvertrouwen verloren. Je vraagt je af of je wel goed genoeg bent voor iemand. Je begint enorm aan jezelf te twijfelen. Daarnaast kan je je niet voorstellen dat je nog gelukkig zal worden met een ander. De enige waar jij gelukkig mee wilt zijn is je ex, en je ex is er nu niet meer.

Je ex feliciteren met zijn of haar verjaardag

En dan komt er weer een dilemma op jouw pad. Je ex is binnenkort jarig, maar je hebt geen idee hoe je dit aanpakt. Koop je een cadeautje? Of feliciteer je je ex überhaupt wel? Het is niet meteen een teken dat je wanhopig bent als je je ex gaat feliciteren. Het laat alleen maar zien dat jij op een volwassen manier kan omgaan met de breuk. Dus ja, het is een goed idee om je ex te feliciteren. Je kan bijvoorbeeld een leuk kaartje sturen met een klein cadeautje erbij. Een mooie chocoladereep bijvoorbeeld. Stuur dan geen hartjes of andere liefdescadeautjes. Zo krijgt je ex de indruk dat jij je ex terug wilt.

Voor meer tips kun je het boek van Michelle vd Berghe bestellen op haar website. Deze zul je vinden in de liefdesverdrietacademie. Hierin staan talloze adviezen en tips om jou te helpen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.