Je Ex Jaloers Maken… Verstandig Of Niet?

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Een relatiebreuk kan erg zwaar zijn. Je brengt een tijdje huilend thuis door. Je was gewend dat je grote liefde je een knuffel gaf als je je naar voelde. Nu kan dit niet meer. Je probeerde je ex nog te bereiken en wilde het weer goed maken, dit zonder resultaat. Je moet nu leren om voor jezelf te zorgen. Maak van deze nare situatie een goede ervaring door zelf sterker te worden.

Ben jij van plan je ex uiteindelijk terug te winnen? Je ex een beetje jaloers maken kan geen kwaad. Op voorwaarde dat dit wel op een subtiele manier gebeurd! Anders bereik je net het tegenovergestelde en duw je jouw ex juist verder van je weg.

Plan de eerste dagen rust in. De eerste dagen ben je ziek van liefdesverdriet. Het is te begrijpen als je dan alleen wilt zijn en niet aan werken toekomt. Heb je liever gezelschap? Bel dan een paar vrienden of familie. Het is belangrijk dat je een tijdje geen contact hebt met je ex. Door contact te blijven hebben is het erg lastig om verder te gaan.

Jullie komen dan in een grijze zone terecht, waarin jullie niet weten hoe jullie je moeten gedragen. Het kan al snel uitlopen op een situatie waarin jullie het bed delen, maar geen relatie hebben. Dit is een situatie die je moet vermijden. Het is erg lastig vanuit die situatie weer een serieuze relatie op te bouwen.

Maak je ex subtiel jaloers!

Een goede manier om je ex jaloers te maken is om aan je lichaam en geest te werken. Zorg ervoor dat je fit blijft. Het is niet de bedoeling dat je jezelf gaat uithongeren en geobsedeerd gaat trainen.

Een gezond lijf, is een mooi lijf. Kijk op internet naar gezonde en voedzame recepten. Door gezond te eten en door genoeg te bewegen, ga je beter in je vel zitten en er beter uitzien. Je ex zal jaloers worden als hij of zij je ziet.

Neem ook genoeg rust. Nu je grote liefde het heeft uitgemaakt, moet je je niet volledig op je werk gaan storten. Het is belangrijk leuke dingen te blijven doen. Een sport dat ervoor zorgt dat je mentaal in balans blijft is yoga.

Tijdens yogalessen ontmoet je ook nog eens allemaal nieuwe mensen. Het is altijd fijn om je kennissenkring uit te breiden.

Wat moet je juist niet doen…

Werk dus vooral aan jezelf om je ex jaloers te maken. Aan jezelf werken moet je vooral voor jezelf doen. Zie deze periode als een periode waarin je jezelf ontwikkelt. Een methode die niet zo goed werkt om je ex weer terug te krijgen is een andere partner zoeken.

Je ex zal er niet blij mee zijn als jij je losbandig in een kroeg gedraagt. Drink daarom alcohol met mate. Wanneer je slechter in je vel zit, kan alcohol hard aankomen. Door de alcohol kan je ook nog eens erg emotioneel worden, waardoor de kans bestaat dat je bij je ex allemaal voicemail berichten in gaat spreken. Dat is niet de bedoeling.

Wil je meer tips over hoe je je ex verleidt en je ex weer terugwint? Bestel dan het boek en/of coachingsprogramma van Michelle vd Berghe via het liefdesverdrietacademie! 

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.