Je Ex Terug? 6 Gouden Tips!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het voelt alsof je hart uit je lijf gerukt is en het in stukjes is gebroken. Liefdesverdriet geeft dit gevoel en je kan je hiervan zeer ellendig voelen. Je wilt even helemaal niks meer. Geen dingen ondernemen en alleen maar hele dagen in bed blijven liggen. Heb jij dit gevoel? Dan is dit het juiste moment om actie te ondernemen waarbij ik je ga helpen! Ik ga jou namelijk leren hoe je je ex terug kunt krijgen. Dit zal niet gemakkelijk zijn maar mijn tips hebben bijna altijd succes. Lees maar snel verder…

Je ex terug

Tip 1: Stop met zeggen hoeveel je van je ex houdt. Je ex zit hier simpelweg niet op te wachten en zo kom je alleen maar wanhopig over. Je wilt niet zielig zijn en ook voor je ex is dit zeer onaantrekkelijk.

Tip 2: Je kunt van tevoren bedenken wat je tegen je ex wilt gaan zeggen maar leer dit niet uit je hoofd. Zo komt het namelijk over alsof je letterlijk iets uit je hoofd hebt geleerd en lijkt het niet gemeend. Globaal bedenken wat je gaat zeggen is een goed idee, maar het gesprek moet natuurlijk wel spontaan blijven.

Tip 3: Ga niet je ex dingen verwijten. Ook beschuldigen is geen goed idee. Je ex zal hier namelijk alleen maar boos en verdrietig van worden, terwijl jij wil dat je ex bij jou terug komt. Op deze manier gaat dat je niet lukken!

Tip 4: Ook is het geen goed idee om meteen cadeau’s op te sturen naar je ex. Laat je ex gewoon een tijdje met rust. Dit is het beste voor jullie beiden, hoe moeilijk dit ook is voor jou. Zo heb je namelijk wel meer kans om je ex weer terug te krijgen.

Tip 5: Ga niet zielig of depressief doen. Deze tactiek wordt nog wel eens toegepast, in de hoop dat je ex jou zielig vindt. Je wilt je ex wel terug, maar je moet je ex niet terug krijgen door ervoor te zorgen dat je ex medelijden met je krijgt. Een relatie uit medelijden is ook niet wat jij wilt.

Tip 6: Ga je ex niet jaloers maken met een ander. Ten eerste gebruik je iemand anders die jou leuk vindt en die je hierna zal kwetsen omdat je diegene hebt gebruikt. Je ex zal misschien ook denken dat je over je ex heen bent en zal dus geen contact meer met jou zoeken. De kans is groot dat je je ex, en de ander hiermee ongelukkig zal maken.

Michelle vd Berghe is een topcoach op het gebied van relaties. Zij schreef een boek waarbij jij de beste hulp krijgt om je ex weer terug te winnen. Hiermee is zij begonnen naar aanleiding van haar eigen liefdesverdriet. Wil ook jij alle handelingen leren die je kunt toepassen om je ex terug te krijgen? Dan zit je bij Michelle helemaal goed! Al honderden andere stellen gingen jou voor en zijn inmiddels weer gelukkig samen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.