Ex Terug Geheimen… Ontdek ze allemaal hier!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Verliefd zijn is een geweldig gevoel. Je hebt het gevoel dat je de hele wereld aankunt en je kunt niet wachten om een leven samen te beginnen. Je hebt al helemaal ingepland waar jullie gaan wonen, wanneer jullie gaan trouwen en hoe jullie kinderen gaan heten. Je voelt je geweldig, totdat het moment komt dat je ex jullie relatie verbreekt.

Op dat moment stort je hele wereld in. Je komt om in zelfmedelijden en verwacht niet dat je ooit nog een grote liefde te vindt. Hoe kom je over je ex heen? En nog belangrijker: wat zijn de geheimen om je ex terug te krijgen?

Tijd heelt alle wonden…

Belangrijk om te weten is dat iedereen die van zijn partner houdt zich naar voelt wanneer een relatie wordt verbroken. Het lijkt alsof er geen licht aan het einde van de tunnel is, maar dit is een fase waar je doorheen moet. Tijd zorgt er echt voor dat de wonden helen. Na verloop van tijd merk je dat het steeds gemakkelijker wordt om met je verdriet om te gaan.

Ook als je ex en jij niet meer samenkomen, vind je gegarandeerd iemand die goed bij je past. Tegenwoordig zijn er veel hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het vinden van een geschikte partner. Zo zijn er datingbureaus en datingsites, die steeds drukker worden bezocht. Wil je niet verder met een andere partner en zoek je een manier om je ex terug te winnen?

Ex terug geheimen

Het moment dat je partner het uitmaakt lijk je in een zwart gat te vallen. Geef jezelf de ruimte om je naar te voelen. Vraag mensen om je heen of ze langs willen komen om je af te leiden. Kijk een paar spannende series, zodat je niet teveel aan je ex denkt. Probeer liefdesliedjes te vermijden, deze nummers laten je naar voelen.

Het is belangrijk om niet verslonst te raken. Na een paar dagen uithuilen moet je proberen weer in het dagelijks ritme te komen, hoe lastig dat ook klinkt. Neem een warme douche of bad en doe iets moois aan. Door jezelf goed te verzorgen, ga je je vanzelf wat beter voelen. Blijf ook vooral goed eten, Als je niet goed eet verlaagt je weerstand, waardoor je ook nog eens kans loopt om ziek te worden. Dat moet je er niet bij hebben.

Neem langzaam weer contact op met je ex. Zorg ervoor dat je je ex niet gaat stalken. Het moet een beetje nonchalant overkomen, waardoor je ex veel met jou bezig gaat zijn. Probeer positieve berichtjes te sturen, waarin jouw goede kanten naar voren komen. Het is de bedoeling dat je ex de goede tijden tussen jullie herinnert. Dit kan je doen door ergens af te spreken waar jullie samen leuke herinneringen aan hebben. Zorg ervoor dat er weer vonken tussen jullie ontstaan.

Uitgebreid boek om je ex terug te winnen

Dit is het begin van de geheimen om je ex terug te krijgen. Michelle vd Berghe heeft een boek geschreven waarin het onderwerp je ex terugwinnen uitgebreid beschreven wordt. Je kunt het boek terugvinden in het liefdesverdrietacademie! 

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.