Ex Terug Methode? Ontdek De Bewezen Methode Van Michelle!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Ben jij tot over je oren verliefd, maar is die verliefdheid niet meer wederzijds? Heeft jouw grote liefde het uitgemaakt? Voel je je daardoor hopeloos verloren? Dan heb jij last van liefdesverdriet. Liefdesverdriet is een erg naar gevoel. Overal op straat zie je stelletjes lopen die je aan je ex doen denken. Gaat dit nare gevoel ooit over? Jazeker, met behulp van de volgende methode om je ex terug te krijgen.

Je grote liefde verliezen is niet zomaar iets. Iemand die constant in je leven was, is nu ineens verdwenen. Het was een automatisme om je grote liefde altijd alles te vertellen, nu kan je niks meer aan je ex kwijt. Je voelt je in de steek gelaten en het vertrouwen in relaties is weg. Je bent bang nooit meer iemand te vinden die zo goed bij je past als je ex.

Geen goede methode om ex terug te winnen

De eerste paar dagen is het niet erg als je in bed doorbrengt. Het is een schok, en deze moet verwerkt worden. Intense verdriet hoort bij het rouwproces. Koop een groot bak ijs en kijk in bed series. Probeer in deze periode contact met je ex te vermijden. Het is niet de bedoeling dat jullie in een grijs gebied terecht komen waarin jullie wel het bed delen, maar geen relatie hebben. Hierdoor hoeft je ex jou minder te missen en word jij nog verdrietiger. Dit is geen goede methode om je ex terug te krijgen.

Nodig een paar vrienden uit die jou kunnen afleiden. In je eentje is het moeilijk weerstand te bieden tegen je ex. Je vrienden kunnen op je inpraten dat het echt beter is een tijdje geen contact te hebben. Zorg er dus voor dat je ook niet de voicemail van je ex vol spreekt. Dit is een actie waar je later spijt van krijgt.

Het is belangrijk om weer zo snel mogelijk verder te gaan met je leven. Er zijn nou eenmaal verplichtingen waar je je aan moet houden. Die verplichten helpen ook met het verwerken van je liefdesverdriet. Zolang je ergens mee bezig bent, heb je minder tijd om aan je ex te denken. Gaat alles wat langzamer dan normaal? Wees gerust, dit wordt snel weer beter. Tijdens een rouwproces is je concentratievermogen lager dan normaal. Dit is niet iets om je zorgen over te maken. Binnen een korte periode, wordt dit weer beter.

Ex terug methode + boek!

Naast de verplichtingen die je hebt, is het ook belangrijk leuke activiteiten in te plannen. Ga een dagje naar de dierentuin, of bezoek een stad waar je nog nooit geweest bent. Activiteiten die je niet vaak doet, geven ook weer nieuwe energie. Na een paar maanden is het tijd je ex weer onder ogen te komen. Je bent nu sterker en er klaar voor om weer met je ex bij te praten

Wil je een geheel overzicht over de ex terug methode? Lees dan het boek van Michelle vd Berghe.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.