Je Ex Terug Pakken – Hoe Doe Je Dat?

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Terug met je ex, hoe doe je dat? Het is minder moeilijk dan je denkt. Na het lezen van de volgende tips kom je erachter dat het minder moeilijk is dan je denkt en dat je, voordat je het beseft, weer terug met je ex.

Eerste tip

Het belangrijkste is deze tip: wat je ook doet, probeer rustig en vriendelijk te blijven tegen je ex. Het kan eens voorkomen dat je ex een opmerking maakt die je niet zo leuk vindt, maar probeer dan nog volwassen te blijven.

Andere tips

– Ga praten met je ex. Dit kan voor veel verduidelijking en verheldering zorgen. Zo kom je er achter waar jij en je ex zich aan storen bij elkaar. Zo kun je ook praten over hoe het weer verder moet en hoe je je relatie kunt verbeteren. Op deze manier kun je ook bespreken over wat je moet doen in geval van ruzies of nood: hoe kunnen jullie dit oplossen? Ook heel erg belangrijk is dat je elkaar laat uitpraten. Dus jij laat je ex uitpraten en andersom. Pas als de een helemaal klaar is met zijn/haar verhaal, dan kan de ander er zijn of haar mening uiten. Probeer, zoals beschreven stond in de eerste tip, altijd rustig en vriendelijk te blijven, vooral bij deze optie is de eerste tip erg belangrijk. En wat je ook moet onthouden is dat je je\elf moet blijven. Als je ex houdt van wie je bent, dan ben je in no-time weer samen met je ex.

– Doe iets leuks met je ex. Dit kan in de vorm van een verrassingsuitje, maar je kunt het ook gewoon plannen met je ex. Ga bijvoorbeeld naar een leuke film in de bioscoop of eet in een gezellig restaurant bij jou in de buurt. Het combineren is ook geen gek idee. Maar als je geen geld wilt uitgeven kun je ook gewoon een wandelingetje maken met je ex of fietsen. Maar misschien vinden jullie een picknick in het park wel erg romantisch. Je kunt je fantasie gebruiken in combinatie met de hobby’s van je ex. Maar maak het niet al te gek; als je ex merkt dat je er werkelijk moeite in steekt en als hij/zij ook van jou houdt, wordt dat toch echt eenvoudig geaccepteerd.

– Vraag aan vrienden en familieleden om raad. Bij hen kun je altijd terecht. Doe vooral de mensen die je ex het beste kennen; zij weten precies wat je ex wel en juist niet leuk vindt. Maar misschien woont er wel iemand bij jou in de buurt die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt. Daar kun je dan mee praten om informatie en tips op te vangen van wat je moet doen om je ex weer terug te krijgen. Maar op internet staan ook mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en daar wat over vertellen.

Na het lezen van deze tips begrijp je misschien dat het terugwinnen van je ex toch minder moeilijk blijkt te zijn dan je van tevoren dacht. Wie weet ben je na het volgen van één of meerdere tips weer binnen een korte tijd samen met je ex!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.