Ex Terug Winnen? Houd Je Ex Een Tijdje Op Afstand!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Een verbroken relatie komt maar al te vaak voor en veel mensen hebben dit vreselijke gevoel al eens ervaren. Vaak heeft iemand al meerdere partners gehad maar hebben zij ook het gevoel dat ze inmiddels de ware zijn tegen gekomen. Als jouw ware liefde de relatie verbreekt kan dit voor jou zeer pijnlijk zijn en je kan hiervan heel lang in de put zitten. Daarom is het op dat moment tijd om actie te ondernemen. Je moet en zal je ex terug winnen. Dit zal niet gemakkelijk gaan, maar zal zeker de moeite waard zijn. Als het echt de ware is komt het goed tussen jullie.

Ex terug winnen

Je ex terug winnen is zoals ik eerder zei niet makkelijk. Maar als jij je ex terug wilt zul je hier natuurlijk alles voor doen. Je zult daarom van mij een aantal tips krijgen om je ex terug te winnen!

Houd je ex een tijdje op afstand. Dit is voor jullie beide makkelijker om het verdriet te verwerken. Zo kom je er ook achter dat je je ex mist, en wie weet mist je ex jou ook enorm. Als je constant als stalker overkomt is de kans ook nog eens klein dat het goed zal komen tussen jullie dus doe dit absoluut niet.

Afleiding is het beste middel om even je ex te vergeten. Zo wordt het natuurlijk ook makkelijker om je ex even met rust te laten als jij bezig bent met allerlei dingen. Dit kan verschillen in wat jij leuk vindt. Houd je van sport, schilderen of andere leuke dingen? Besteed hier dan eens wat meer tijd aan dan toen je nog samen was met je ex. Je zult merken dat het fijn is om wat meer tijd te hebben voor de dingen die je al erg leuk vond.

Speel niet het slachtoffer tegenover je ex. Zielig overkomen is niet aantrekkelijk en zal op een gegeven moment ook irritant worden. Dit is niet alleen voor jezelf irritant, maar ook voor je ex en mensen in je omgeving. Het is ook nog eens niet aantrekkelijk als je steeds maar zielig bent. Ook wanhopig overkomen is erg onaantrekkelijk en zeker een afrader. Wees vrolijk en straal dit ook uit tegenover anderen. Je mag heus wel eens praten over hoe erg je je ex mist, maar sla hier niet in door.

Michelle vd Berghe is een topcoach die inmiddels al honderden stellen weer samen heeft gebracht. Zij helpt mensen met liefdesverdriet en verbroken relaties en zorgt ervoor dat jij je ex kunt terug winnen. Hiervoor heeft zij een boek geschreven die je kunt aanvragen op de website: www.liefdesverdriet.nl. Hierin staan eindeloos veel handelingen die je kunt toepassen om de vlam tussen jou en je ex opnieuw te laten branden.

Ook staan er veel tips in die je kunt gebruiken om je ex terug te winnen. Op haar website zijn veel mensen zeer positief over haar tips dus het is zeker het proberen waard. Wacht dus niet langer!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.