Je Ex Terugkrijgen? Ontdek Hier Enkele Goede Tips!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Bijna iedereen heeft wel eens een gebroken hart gehad. Dit kan de ene keer veel pijnlijker zijn dan de andere keer. Maar wat nou als je relatie verbroken is terwijl je zeker weet dat je ex de ware is? Dan krijg je bij deze tips! Je ex terugkrijgen kost veel tijd en moeite, dus je zult hiervoor hard je best moeten doen. Als je zeker weet dat je ex de ware is ben je ook bereidt om dit allemaal te doen. Je kunt op verschillende manieren je ex terugkrijgen en hierdoor weer gelukkig worden.

Ex terugkrijgen tips

Laat je ex eerst een tijd met rust. Zo kan jij, en natuurlijk je ex nadenken over wat er gebeurd is en hoe het nu verder moet. Je ex wil waarschijnlijk ook de rust en wil niet steeds aan jou moeten denken. In de tussentijd kun jij natuurlijk afleiding zoeken bij vrienden, familie of gaan sporten. Van sporten voel je je namelijk gezonder en gelukkiger. Daarnaast ben je intensief bezig en zul je niet steeds aan je ex moeten denken.

Ga je ex niet steeds bellen of op andere manieren contact zoeken. Dat is beter voor jullie beide. Denk zelf goed na over wat de reden was dat de relatie verbroken werd. Hou je hoop daarnaast ook realistisch en ga er niet meteen vanuit dat je je ex binnen een weekje terug zal krijgen. Dit gaat namelijk niet gebeuren. Gelukkig heb ik nog meer tips voor je klaarstaan waarmee jij terug bij je ex kunt komen!

Vertrouw op de mening van je vrienden. Als ook jouw vrienden denken dat je ex de ware is voor jou zit je helemaal goed. Liefde maakt blind en je vrienden zien jouw hele relatie, en breuk weer vanuit een ander oogpunt. Zij hebben een realistische kijk op de situatie, en jij zelf niet altijd.

Ga je ex niet vertellen dat alles jouw schuld was en allerlei cadeau’s naar je ex sturen. Zo kom je namelijk niet goed over en lijkt het erop dat je hopeloos bent. Dit is niet aantrekkelijk voor je ex en dus zeker geen aanrader. Ook belangrijk om je ex niet jaloers te gaan maken met een ander. Je ex zal hiervan alleen maar gefrustreerd raken en dat is niet wat jij uiteindelijk wil. Wees eerlijk en zoek uiteindelijk weer contact met je ex. Spreek eens wat af maar bespreek niet meteen jullie breuk en problemen. Laat je van je beste kant zien zodat je ex ziet hoe aantrekkelijk je eigenlijk bent. Je ex is tenslotte ook eerder verliefd geworden op jou!

Michelle vd Berge is een relatiecoach die zich al jaren bezig houdt met relaties en relatiebreuken. Zij heeft haar eigen boek geschreven namelijk: “Win Hem/Haar Terug” en daarin vind je tal van voorbeelden en tips hoe jij je ex kunt terugwinnen.

Zij leert je hoe je je ex terug kunt krijgen, maar ook hoe je je relatie staande kan houden. Succes!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.