Je Ex Terugkrijgen? Ontdek Het Hier!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Ben jij helemaal verliefd maar heeft jouw partner de relatie net beëindigd? Mis jij je partner heel erg en kan je je geen leven zonder hem of haar voorstellen? Lees dan snel verder want ik heb hier een aantal tips om jouw ex terug te krijgen!

De beste tips om je ex terug te krijgen

Als jouw ex de relatie net heeft beëindigd, geef hem of haar dan eerst de ruimte. Er is vaak een goede reden dat iemand de relatie beëindigt, in het begin kan dit erg pijnlijk zijn. Als je je ex de ruimte geeft om tot zichzelf te komen en na te denken, is er kans dat hij of zij naar jou terugkomt en is het makkelijker contact op te nemen.

Probeer zelf sterk te blijven. Als je partner de relatie heeft beëindigd, kan dit heel moeilijk zijn, vooral als je probeert je ex terug te krijgen. Het zorgt voor veel emoties, die je moet proberen bij jezelf te houden. Neem geen contact op met je ex als je erg emotioneel bent, want hij of zij heeft waarschijnlijk geen zin om jou te horen huilen.

Wees sterk, zorg dat je je emoties onder controle hebt en probeer ondanks de breuk blij te zijn met de dingen die je wel hebt. Het helpt ook als jij afleiding zoekt. Doe bijvoorbeeld leuke dingen met je vrienden en familie.

Wat ga je nog meer doen om je ex terug te krijgen?

Als je je ex de ruimte hebt gegeven en jij sterk kan blijven, neem dan contact op. Zorg dat je zeker overkomt en geef je fouten toe. Vertel hem of haar dat je spijt hebt van je fouten. Probeer verder erg luchtig te blijven, maak hem of haar aan het lachen of wijs je ex op een leuke herinnering die je van hem of haar hebt.

Blijf ook vooral jezelf! Verander niet voor jouw ex. Hij of zij is ook verliefd geworden op de persoon die jij bent. Als hij of zij niet inziet hoe leuk jij bent, dan verdient hij of zij jou helemaal niet! Je kunt de persoon die jij bent natuurlijk wel verbeteren. Verbeter je uiterlijk door te sporten, een leuk nieuw kapsel te laten knippen en een nieuwe outfit te scoren. Werk ook aan je innerlijk als jij vindt dat dit nodig is. Het zal je ex zeker opvallen als hij ziet hoe jij er nu uitziet en hoe zelfverzekerd jij bent.

Als laatste moet je je oude gewoontes veranderen om je ex terug te krijgen. Er is een reden dat de relatie stukliep, jullie moeten hier dus samen aan werken. Vraag aan je ex wat er mis ging. Praat hier samen goed over en zoek naar oplossingen en verbeterpunten.

Zorg dat jullie samen op één lijn zitten zodat jullie weer gelukkig kunnen zijn en een breuk in de toekomst kunnen voorkomen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.