Hoe Je Ex Terugkrijgen? Ontdek Dit Magisch Boek!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Liefdesverdriet kan nare dingen met je doen. Je voelt je de hele dag down en hebt het gevoel dat je nooit meer gelukkig wordt. Je verliest de hoop in liefde en ligt het liefst de hele dag in bed. Liefdesverdriet kan je zelfs depressief maken. Dit is niet de bedoeling en allemaal onnodig. Het kan even duren, maar er zijn manieren genoeg om terug bij je ex te komen.

De makkelijke uitweg is om de hele dag in bed te gaan liggen, weinig te gaan eten en je helemaal af te sluiten van de buitenwereld. Dit is echter geen goede manier om je beter te gaan voelen. Een paar dagen voor jezelf nemen is goed. Neem de tijd om na te denken over jullie relatie. Zorg er alleen wel voor dat je blijft eten en niet verzwakt. Zodra je minder gaat eten, ga je je alleen maar ellendiger voelen.

Verwen jezelf juist met lekkere chocolade of ijs. Lees een paar boeken, die je al jaren van plan was te lezen. Vermijd ook zeker geen sociaal contact. Zolang je jezelf alleen opsluit thuis, ga je alleen maar piekeren over je ex. Je zit misschien niet te wachten op gasten bij jou thuis, maar het is wel beter om afleiding te hebben. Na een paar dagen rust wordt het tijd om actie te ondernemen. Deze actiestappen moeten je terug samen brengen met je ex.

Hoe je ex terugkrijgen?

Iets wat je niet moet gaan doen is meteen een ander zoeken om je ex jaloers te maken. Dit stuurt verkeerde signalen naar je ex. Het kan zijn dat je ex zich gedwongen voelt verder te gaan en daardoor ook snel een andere partner zoekt. Hierdoor wordt het alleen maar moeilijker om weer bij elkaar te komen. Zorg er ook voor dat je rust in je hoofd krijgt. Ga niet allemaal verwijten maken naar je ex. Jullie zaten allebei in de relatie en zijn allebei deels schuldig aan het feit dat jullie relatie kapot is gegaan. Het is de bedoeling dat jullie dit weer gaan herstellen, en dat kan alleen als jullie weer een frisse start maken.

Probeer je ex rust te geven. Er zit iets dwars bij je ex en je ex heeft tijd om na te denken. Dit betekent echter niet dat je al het contact moet gaan vermijden. Na een tijdje is het goed om iets van je te laten horen. Laat je ex weer aan je denken en stuur positieve berichtjes. Stel voor om weer een keer af te spreken en haal alle goede herinneringen op. Jullie zijn niet voor niets ooit verliefd geworden, die vonken zitten nog ergens. Stel voor om regelmatig leuke dingen te ondernemen. Maak tijd voor elkaar en communiceer goed met elkaar. Communiceren en vertrouwen zijn de belangrijkste aspecten in een relatie. Als jullie dit weer voor elkaar krijgen, kan alles nog goed komen!

Ontdek ons boek!

Ben jij er klaar voor om je ex weer terug te winnen? Bestel dat het boek: “Win Hem/Haar Terug” uit ons liefdesverdrietacademie, hierin staan allemaal tips en beschreven hoe jij je relatie kunt herstellen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.