Je Ex Terugwinnen… Het Kan Echt!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Denk niet meteen bij een scheiding dat dit echt het definitieve einde van je relatie is. Je ex voor je terugwinnen is bij lange na niet zo onwaarschijnlijk als dat je denkt. Het is nu niet direct een actie waarmee je meteen na jullie laatste ruzie mee moet aanvangen. Alles op het gemak. Het klinkt oubollig maar echt, tijd heelt alle wonden.

Een tijdelijke ontnuchteringsperiode, in de vorm van een beetje afstand nemen, zal daarom in veel gevallen heel verfrissend werken. Je weet tenslotte pas wat je mist als je het niet meer hebt. En dat in nou juist waar je het bij je ex op aan moet sturen.

Je ex terugwinnen. Weg met die twijfels!

Als je onzeker bent straal je dat ook uit en de mensen in je omgeving voelen dat onbewust aan. Na een scheiding is het belangrijk dat je niet in de put blijft zitten. Natuurlijk heb je verdriet en voel het alsof het leven helemaal geen zin meer heeft. Dit zijn heel normale gevoelens die horen bij het afscheid nemen van een geliefde. Wees ervan overtuigd dat dit een periode is die je door moet. Ga erop uit, wandelen, shoppen or what ever maar pak de draad van je leven weer op. Ban je ex voor enkele weken totaal uit je leven en wordt weer die sterke aantrekkelijke persoon die je was voordat je je ex ontmoette.

Zorg dat je weer straalt.

Waar is je ex op verliefd geworden? Juist op een de spontane persoon die je was, niet op de mopperende klagende figuur van de laatste tijd. Oké je ex heeft fouten gemaakt, maar houden van is een spel van geven en nemen en ook jij zal niet altijd even makkelijk tegen je ex zijn geweest. De basis om je ex voor je terug te winnen leg je dus al bij het vergeven van de fouten die er gemaakt zijn door de andere partij en het erkennen van jouw gebreken.

Dat zal in het begin helemaal niet makkelijk zijn en misschien weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken. Eenmaal zo ver zal je zien dat je weer vertrouwen in jezelf begint te krijgen en ook de spiegel zal zeggen dat je er goed uitziet.

Op weg naar een nieuw leven.

Klinkt dit je moeilijk in de oren of weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Mensen die hetzelfde als jij hebben meegemaakt hebben hun ervaringen opgeschreven en er een boek van laten drukken. Dit boek zal je op weg helpen om inzicht te krijgen in je relatie, je ex maar vooral in jezelf. Jij kan, met behulp van dit boek, leren om een relatie te laten ontstaan en daarna op een goede manier in stand te houden.

Jullie hielden of houden toch immers van elkaar? Waarom wil de relatie dan niet lukken? Bestel het boek meteen en leer hoe ook jij je ex voor je kan terugwinnen en behouden.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.