Hoe Je Ex Terugwinnen? Zie De Situatie Onder Ogen.

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Als je wilt weten hoe je je ex voor je terugwinnen kan zal je er eerst erachter moeten zien te komen waar het fout ging. Hoe kan het dat iemand die van je hield de relatie heeft verbroken? En ook een belangrijke punt en dat is misschien wel het belangrijkste; waarom wil jij je ex terug?

Je hebt dus 2 vraagstukken op te lossen in een periode dat je nog vol zit van liefdesverdriet, onbegrip en woede. We snappen dat dat niet makkelijk is maar gaan je toch proberen te helpen.

Hoe je ex terugwinnen. Eigenlijk heel simpel.

In de eerste plaats ga je nu proberen niet bij de pakken neer te zitten. Iemand die tegen een depressie aanleunt is niet in staat goede beslissingen te nemen. En om je ex terug te winnen zal je je koppie erbij moeten houden. Zorg goed voor jezelf, zoek afleiding in je werk, een hobby of wip er even een paar dagen tussenuit. Kortom, doe iets waarbij je niet continu aan je ex denkt.

Vervolgens bestel je het boek Hoe win ik mijn ex voor mij terug. Mensen die eerder doorgemaakt hebben als wat jij nu meemaakt hebben hun ervaringen en conclusies op papier gezet en er een leerzaam boek van gemaakt. Je begrijpt dat we de oplossing voor jouw probleem niet in een paar alinea’s hier samen kunnen vatten.

Als je je emoties een paar weken hebt laten bezinken en geprobeerd hebt voor jezelf helder te krijgen waar het fout ging kan je aan een herenigingspoging gaan denken. Doe dit niet overhaast en probeer eerst te achterhalen of je ex ook al zo ver is. Jij hebt immers hulp van ons boek, je ex waarschijnlijk niet. Hou er rekening mee dat jij dan altijd een stapje verder zal zijn als je ex.

Kijk door de ogen van de ander naar jezelf.

Een goede relatie is gebaseerd op vertrouwen. Als je je partner kan vertrouwen voel je je op je gemak en komt het houden van vanzelf. Verdiep je eens in de gedachtegang van je ex. Een hereniging kan niet eenzijdig tot stand komen, ook je ex moet jou weer terug willen. Hoe ziet jouw ex jou? Kan jij iemand die veilige haven bieden die hij/zij nodig heeft? Kom je begripvol over? Geef je je partner het gevoel dat er altijd op jou gerekend kan worden?

Zo maar een paar onderwerpen uit het boek over het hoe je je ex kan terugwinnen. Bij een breuk is het vertrouwen in elkaar weg. Ook jij zal nu anders tegen je ex aankijken als voordat jullie uit elkaar gingen. Hou er bij een hereniging rekening mee dat je relatie niet hetzelfde wordt als vroeger. Door de tijdelijke verwijdering en de daaropvolgende gesprekken heb je grote kans dat jullie relatie zelfs beter wordt dan hij was. Overhaast niets, het boek zal je door alle obstakels loodsen die je op je weg tegenkomt.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.