Ex Vriendin Terug? Last Een Pauze In!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het is natuurlijk anders om je ex vriendin terug te krijgen dan je ex vriend. Vrouwen houden nou eenmaal van andere dingen dan mannen. Ook qua aanpak zal dit dus anders gaan. Je gaat er nu waarschijnlijk van uit dat je je ex vriendin niet terug gaat krijgen. Je moet er ook niet vanuit gaan dat dit wel gaat gebeuren. Als dit niet gebeurt zal dit een flinke tegenslag zijn. Zie het dus niet te positief, maar ook niet te negatief in. Als jij de juiste tips en handelingen opvolgt is de kans in ieder geval een stuk groter dat jij binnenkort weer leuke dingen doet met je ex vriendin.

Ex vriendin terug

Het is lastig om te weten wanneer je contact kunt opnemen met je ex. Zorg eerst in ieder geval voor een periode van rust en vervolgens kun je kijken hoe je ex vriendin reageert op jou als je contact zoekt. Reageert je ex vriendin niet? Dan was dit nog niet het goede moment. Geef de hoop niet meteen op want het kan prima zijn dat je ex er nog even niet klaar voor is. Ga wel wat ondernemen want als je niets doet, gaat er ook niets gebeuren.

Zodra je ex vrienden merkt dat jij alsnog moeite voor haar wilt doen is de kans al groot dat ze zich niet met andere mannen bezig zal houden. Ze weet namelijk dat jij nog steeds geïnteresseerd bent en dat trekt natuurlijk haar aandacht. Stop dus niet meteen met contact zoeken maar stel eens voor om samen een drankje te drinken. Als je stopt met het zoeken van contact denkt je ex dat jij er klaar mee bent terwijl dit niet zo is.

Als je ex en jij met elkaar afspreken kun je afspreken op bijvoorbeeld een terras waar jullie altijd samen kwamen. Wie weet zal je ex dan denken aan alle goede momenten tussen jullie samen. Houd het gesprek leuk en gezellig en begin niet met depressief doen. Ook wanhopig doen gaat niet werken. Zie het eerst maar als een afspraak met een normale vriendin zodat het gesprek tussen jullie ook wat makkelijker zal gaan.

Een tijdje later kun je je ex vriendin weer eens opbellen. Als je ex vriendin nu ook weer wil afspreken is het slim om dit te doen. Laat zien hoe lief en charmant jij bent. Praat over de leuke dingen die gebeurd zijn tussen jullie en flirt een beetje met je ex. De kans is groot dat je ex dit erg leuk zal vinden en voor je het weet volgen er nog veel meer afspraakjes!

Relatiecoach

Naast deze tips kun je natuurlijk hulp zoeken bij een relatiecoach zoals Michelle vd Berghe. Zij helpt enorm veel mensen met liefdesverdriet die zo snel mogelijk hun ex terug willen. Door haar eigen ervaring weet ze precies hoe jij je voelt en zal ze jou goed begrijpen. Daarom heeft zij een boek geschreven die je op haar website kunt bestellen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.