Je Ex Vriendin Terugwinnen? Win Haar Vertrouwen Terug!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Je ex vriendin terugwinnen. Hoe begin ik?

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, dat zal je beslist al eens meer gehoord hebben. Je ex vriendin voor je terugwinnen betekend dat je je moet kunne inleven in de gedachten van je ex vriendin.

Waarom wil ze jou niet meer zien en heeft ze het uitgemaakt? Vind ze dat ze niet genoeg aandacht of liefde heeft gekregen en vind jij dat je dat wel gegeven heeft maar dat zij dat niet oppikte? Of vind je dat jij niet de aangewezen persoon bent om ook bepaalde taken in huis op je te nemen? Om je vriendin weer in jou te laten geloven zal je aan jezelf moeten werken en je enigszins moeten verdiepen in de persoonlijkheid van vrouwen in het algemeen.

Je ex vriendin terugwinnen. Win haar vertrouwen terug.

Liefde is gebaseerd op zorgeloosheid, veiligheid en vertrouwen. Hoe geëmancipeerd vrouwen ook zijn ze vallen allemaal voor goed uitziende, sterke types die tevens de etiquette hanteert. Daarnaast moet je ook haar wisselende gemoedsstemmingen en ongemakken kunnen opvangen. Dat zijn best wel hoge eisen die er aan jou als man gesteld worden.

Toch is geduld je enige redmiddel om haar vertrouwen terug te winnen. Dat vertrouwen wat door jullie scheiding zo zwaar beschadigd is. Ze voelde zich veilig in jullie relatie, bij jou. Dat is nu kapot. Geef haar eerst een poosje de ruimte en verwaarloos jezelf niet. Ga sporten, zorg dat je goed eet en praat eens met een goede vriend over je scheiding. Praten over je probleem geeft je inzicht in het hoe en waarom van de breuk.

Luisteren naar elkaar is elkaar leren kennen.

Alleen al je wil om haar te proberen te begrijpen en te luisteren zal je weer nader tot haar brengen. Mits je het natuurlijk niet helemaal verprutst hebt zal je ex vriendin best geneigd zijn nog een keer een kop koffie met je te drinken. Wees ontspannen en gezellig, begin niet over wat er fout is gelopen en zoek die eerste keer zeker geen seksuele toenadering.

Laat haar praten en zie dat je er een vervolgontmoeting uitsleept. Zij heeft dan het gevoel dat er eindelijk waarde aan haar woorden wordt gehecht en jij bent weer een stap verder.

Een beetje van jezelf en een beetje….

Hulp uit het boek; Win Haar Terug? Je zal het niet stoer vinden maar zelfs jij kan niet alles alleen oplossen. 70% Van de mensen krijgt in zijn leven te maken met liefdesverdriet. Daarvan neemt 1% van diezelfde mensen de stap om anderen door die moeilijke tijd heen te helpen en hun advies te geven hoe ze hun verbroken relatie kunnen herstellen.

Stap over je gene heen en bestel gewoon het boek om te leren hoe ook jij je ex vriendin voor je kan terugwinnen én daarna de relatie beter kan laten verlopen. Na al die moeite wil je ze tenslotte niet nog een keer verliezen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.