Haat Jij Je Ex? Haat Is Niet De Oplossing…

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

<span style=”font-size: 13px;”>De ene relatie verloopt beter dan de andere. Een stel kan erg veel ruzie hebben, maar dit toch altijd weer weten op te lossen. Ook kan het zijn dat jij en je ex weinig ruzie hadden, maar de relatie op een andere manier toch stuk is gelopen. Inmiddels is jullie relatie verbroken. Je hebt even last gehad van liefdesverdriet, maar je bent boos op je ex. Jouw ex heeft jou iets aangedaan, en jouw woede gaat maar niet over. Jij haat je ex. Haat is natuurlijk een groot woord, maar blijkbaar heeft jouw ex je zo gekwetst dat je je ex niet meer kunt uitstaan.

Mijn Ex Is Vreemdgegaan, Daarom Haat Ik Mijn Ex

Het kan zijn dat je ex bijvoorbeeld is vreemdgegaan. Logisch dat jij je ex dan haat. Jouw ex heeft iets heel intiems gedeeld met een ander. Seks met een ander is not done. De intimiteit tussen jullie is hierdoor totaal verloren gegaan. Je kan niet meer met je ex in bed liggen, zonder eraan te denken dat je ex dit ook met een ander heeft gedaan tijdens jullie relatie. Natuurlijk doet dat pijn. Het voelt alsof jij niet goed genoeg was voor je ex, en je bent gekwetst. Je ex heeft jouw hart gebroken. Jij haat je ex nu, maar het is beter om dit probleem op te lossen.

Het is dan ook verstandig om met je ex te gaan praten. Jullie hoeven natuurlijk niet weer bij elkaar te komen, maar het is wel belangrijk om het probleem de wereld uit te helpen. Praat met je ex maar houd je ook een beetje in. Ga niet direct boos lopen schreeuwen. Laat je ex uitpraten, en geef daarna jouw eigen mening. Natuurlijk mag je boos zijn, maar het is niet de bedoeling dat alles alsnog in een ruzie zal eindigen. Het is fijn dat jullie nog normaal met elkaar kunnen omgaan, ondanks dat de relatie nu voorbij is. Zorg voor een goed gesprek, en wees hierin eerlijk. Zeg dat je je gekwetst voelt.

Voor meer tips bij dit soort problemen kun je hulp inschakelen van Michelle vd Berghe. Zij is relatiecoach en heeft een boek dat zeer succesvol is. Zij heeft hiermee al honderden ander mensen geholpen. Hierin leer je alles over relaties, liefdesverdriet en nog veel meer. Je kunt het boek gemakkelijk en snel bestellen bij de liefdesverdrietacademie!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.