Help! Ik Ben Nog Verliefd Op Mijn Ex… Win Je Ex Terug!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

<span style=”font-size: 13px;”>Nog steeds verliefd op je ex? Het komt vaker voor dan je denkt, het loslaten van iemand van wie je hield is altijd lastig. Het is helemaal niet vreemd om nog gevoelens voor je ex te hebben. Wanneer je een tijd met iemand intiem bent omgegaan en iemand goed hebt leren kennen spreekt het voor zich dat je iemand gaat missen.

Maar wat nu? Het is lastig om je gevoelens te onderdrukken, dus krop het zeker niet op. Zorg dat je eerst alles mentaal op een rijtje hebt staan. Waarom gingen jullie uit elkaar? Waarom werkte het niet en mis je hem/haar echt? Zorg dat je dat goed op een rijtje hebt. Vaak kom je er zo achter dat jullie toch niet voor elkaar bestemd waren. Echter wanneer dit niet “helpt” is het verstandig om met iemand in je naaste omgeving erover te praten. Iemand die jou goed kent. Lucht je hart en spreek het uit wat je dwars zit.

Het is niet verstandig om net na de breuk alweer vol in de strijd te gaan om je ex terug te winnen, geef jezelf wat tijd. Misschien om eroverheen te komen, misschien om te beseffen dat je hem/haar echt mist en verliefd blijft. Als je het wat tijd geeft krijg je het zelf ook allemaal weer wat makkelijker op een rijtje.

Kriebels In Je Buik Als Je Aan Je Ex Denkt?

Blijf je verliefde gevoelens hebben voor je ex en wil je het probleem met beide handen aanpakken en hem of haar terugwinnen?

Dan volgen hier een aantal tips:

-Spreek het uit; aan familie of vrienden. Mensen die je vertrouwt en vraag hen om advies.
-Laat het je ex weten; de hard way door het letterlijk naar hem uit te spreken of op subtielere wijze door extra interesse in hem/haar te tonen.
-Vraag om eens af te spreken. Niet als een date, maar gewoon om gezellig tijd met elkaar door te brengen. Zo bouw je weer een band op en leer je om het weer gezellig met elkaar te hebben.

Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn, maar forceer het niet. Je kunt beter niet out of the blue zeggen dat je nog verliefd bent, dat kan een tegendraads effect geven. Ga eerst weer normaal met elkaar om en bouw een band op. Ook als je nog verliefd bent op je ex en dit vervelend vind, geen zorgen tijd heelt alle wonden. En er is niets vreemds aan om nog gevoelens te hebben voor je ex geliefde.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.