Hoe Je Ex Negeren? Ontdek Hier Enkele Manieren…

Door Michelle Van Den Berghe | RELATIEPROBLEMEN

Niet iedere relatie verloopt vlekkeloos, en daar hoef je je ook niet druk over te maken. Jij bent niet perfect, en je partner is ook niet perfect. Toch kunnen er zulke grote problemen in relaties voorkomen dat het beter is om uit elkaar te gaan. Misschien is dit niet direct wat je wilde, maar kom je er later achter dat het beter is op deze manier. Je bespaart jezelf een heleboel stress omdat je niet meer te maken hebt met alle ruzies en discussies. Je merkt dat je misschien veel rustiger bent en minder last hebt van stress die jouw relatie met zich mee bracht.

Hoe je ex negeren?

Nu zit je helaas met een ander probleem. De stressmomenten komen nu weer, omdat je ex jou maar niet met rust wil laten. Blijkbaar was je ex het niet eens met de breuk, en wil jouw ex jou terug. Blijkbaar doet je ex het niet op de goede manier. Je ex dringt zich enorm op en wil alleen maar aandacht van jou. Het kan zijn dat je ex de hele tijd weer contact met je zoekt, terwijl jij dit juist niet wilt. Je wil rust van je ex, en daarom is het het beste om je ex te negeren.

Eigenlijk is het negeren redelijk simpel. Misschien zegt je ex wel dingen waar jij het liefst direct op in wil gaan, maar doe dit niet. Zo zal je ex jou alsnog niet met rust laten. Hou je ex op afstand en reageer niet op berichtjes of als je gebeld wordt door je ex. Je kunt je ex ook een keer laten weten dat je er geen zin meer in hebt, en dat je rust wilt. Wie weet zal je ex dan stoppen met het stalken. Zo niet, dan is de beste optie nog altijd het negeren.

Je kunt je ex verwijderen van de social media, of het telefoonnummer van je ex blokkeren. Zo kan je ex niet meer in contact komen met jou. Als je ex jou bijvoorbeeld komt opzoeken kun je nogmaals duidelijk maken dat je niks meer met je ex te maken wilt hebben, en dat je ex moet stoppen met jou stalken.

Wil jij je ex terug?

Voor nog veel meer tips over het terugwinnen van je ex kun je het boek of coaching programma van Michelle vd Berghe bestellen in ons liefdesverdrietacademie.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.