Hoe Je Ex Overtuigen? Enkele Praktische Tips!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het sprookje is nu voorbij. De liefde van je leven heeft de relatie verbroken en jij hebt hier enorm veel pijn van. Liefdesverdriet is wat jij hebt en daar kun je niks aan veranderen. Je moet je best doen om over je ex heen te komen, tenzij je je ex echt graag terug wilt. En dat is de beste optie om liefdesverdriet tegen te gaan. Door je ex terug te winnen kom je weer over je liefdesverdriet heen en ben je vervolgens weer gelukkig samen. Maar hoe kun je je ex overtuigen om jou weer terug te nemen?

Hoe je ex overtuigen?

Ben jij er klaar voor om je ex weer terug te winnen? Dan is het tijd om jouw ex ervan te overtuigen dat jij de ware liefde bent voor je ex, net als jouw ex voor jou is. Dit hoeft niet zo moeilijk te zijn als je denkt. Als je er tegenop ziet moet je denken aan jullie mooie tijden samen. Deze tijden kun jij weer herbeleven als jullie weer bij elkaar zijn. Dat moet toch motivatie genoeg zijn om je ex weer voor jou te winnen.

Na een periode van rust tussen jullie is het tijd om de draad weer op te pakken. De rust heeft nu lang genoeg geduurd en jullie hebben geen contact gehad. Dit is het moment dat jij weer contact kunt gaan zoeken. Spreek wat af met je ex. Kies voor iets wat jullie al eerder samen hebben gedaan, zodat je weet dat je ex het leuk zal vinden.

Neem de dag van tevoren bijvoorbeeld een heerlijke massage, een lekker bad en ga op tijd naar bed. Zorg dat je er de dag van de afspraak leuk uitziet en besteed wat extra tijd aan jouw uiterlijk. Uiteindelijk is het dan zover. De afspraak met je ex is nu aangebroken en jij gaat je ex overtuigen. Praat subtiel over leuke gebeurtenissen maar wees niet te opdringerig. Dat is niet fijn voor je ex en je wilt niet wanhopig overkomen.

Heb je nog meer tips nodig om je ex te overtuigen om jou terug te nemen? Bestel dan zeker het coachingsprogramma van Michelle vd Berghe. Hierin staan meerdere tips om jou te helpen. Ook staan er allerlei handelingen in die je kunt uitvoeren en hoe je je ex weer kunt versieren. Het boek kun je bestellen op de website bij de liefdesverdrietacademie. Succes!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.