Hoe Je Ex Terugkrijgen? De 4 Do’s And De 4 Dont’s Op Een Rijtje!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Je relatie is misgegaan. Je ex heeft heeft jullie relatie beëindigd. Je bent er kapot van en snapt er niets van. In jouw ogen passen jullie zo goed bij elkaar! Allerlei vragen malen de hele dag door je hoofd. Ben ik niet leuk genoeg? Ben ik niet spannend genoeg? Stop met malen en onderneem actie! Je ex terugkrijgen is niet zo moeilijk als je denkt. Hoe lastig je situatie er ook uitziet, er is altijd hoop. Lees hier hoe jij je ex kan terugkrijgen.

Je relatie is over

Als het einde van je relatie een eenzijdige beslissing is van je ex, is het gemis ondraaglijk. Je wilt niets liever dan je hem of haar terugkrijgen. Voordat je ermee aan de slag gaat, probeer eerst het feit te accepteren en voor je zelf helder te krijgen waarom het fout is gegaan. Pas dan kun je rationeel inschatten of er nog een kans voor jullie inzit en kun je bedenken hoe je ex moet gaan terugkrijgen.

Hoe je ex terugkrijgen?

Heb je helder voor ogen waarom jullie relatie verbroken is en wil je je ex nog steeds terug? Hieronder een aantal do’s of dont’s over hoe je je ex kan terugkrijgen.

De Do’s

1. Als de relatie verbroken is door fouten die jij hebt gemaakt, dan is het goed om hieraan te werken. Op deze manier zal de relatie meer kans van slagen hebben.

2. Geef je ex ruimte, zodat hij/zij je gaat missen.

3. Ga na de breuk je eigen leven leiden. Ga leuke dingen doen met vrienden. Werk aan je uiterlijk. Je laat op deze manier zien dat je niet afhankelijk bent van je ex en dat werkt aantrekkelijk.

4. Als jij je ex tegenkomt, blijf hierbij cool, tikje afstandelijk. Begroet hem of haar spontaan, maar laat niet blijken dat je moeilijk hebt met jullie breuk. Creëren van afstand zal in veel gevallen ervoor zorgen dat je weer interessant wordt.

De Dont’s

1. Ga je ex niet stalken. Bel niet continu en stuur geen berichten. Dit maakt je onaantrekkelijk.

2. Niet te emotioneel zijn. Ga niet zielig doen, boos reageren of huilen. Dit werkt zeer afstotend

3. Probeer je ex niet te overtuigen. Dit werkt niet. Aantrekkingskracht is een emotie die niet opgeroepen kan worden door goede argumenten

4. Je ex jaloers maken met een ander

Je weet nu hoe je je ex kunt terugkrijgen. Heb je alles geprobeerd, maar lukt het nog steeds niet om je ex terug te winnen? Dan is de beste optie om te accepteren dat jullie waarschijnlijk niet voor elkaar bestemd zijn.

Op dit moment lijkt de liefdesverdriet nooit over te gaan en doet het ontzettend veel pijn. Toch gaat het verdriet altijd over. Het zal langzamerhand slijten en op een dag zal je weer open staan voor een andere liefde je leven. Zoek tot die tijd afleiding bij je naasten of praat met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt.

Veel succes met terugkrijgen van je ex!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.