Hoe Krijg Ik Me Ex Terug? 3 Geniale Stappen…

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Na een breuk kun je jezelf heel de tijd afvragen hoe je nu in Godsnaam je ex terug krijgt zonder al teveel brokken te maken. Er bestaan een paar werkende mogelijkheden die je zullen brengen naar het succes.

Natuurlijk is er wel een dikke maar voor zulke dingen. Je kunt niet zomaar klakkeloos die tips overnemen want meestal heb je veel tijd en moeite nodig om je ex terug te krijgen.

Misschien wil jouw ex je wel helemaal niet terug. Je weet het allemaal niet, maar blijf niet bij de pakken zitten. Volg deze tips en wie weet lopen jullie weer hand in hand als een gelukkig, herboren koppeltje.

Stap 1: Hoe krijg ik me ex terug?

Vandaag is de relatie afgelopen en liefst overmorgen wil ik al terug bij mijn ex zijn. Fout! Hoe graag je het ook zou willen, dit is niet de juiste manier om te handelen. Eigenlijk zit het zo: je bent uit elkaar gegaan met je ex en zowel jij als je ex hebben een tijdje nodig waarin je rust kunt vinden en kunt nadenken over verschillende dingen.

Het is aangeraden om deze weg te volgen want zou je heel snel terug naar je ex gaan, dan loop je het risico dat jullie snel terug in de oude gewoontes vallen en dat betekent dat de relatie binnen de kortste keren weer voorbij is.

Stap 2

Na een paar weken is het misschien tijd om je ex eens te gaan opzoeken. Ga ernaar toe en breng iets mee. Jij weet natuurlijk als geen ander wat je ex graag heeft en probeer daar mee in te spelen.

Je moet als het ware je ex opnieuw verleiden want je ex moet opnieuw stapelverliefd op je worden zoals eerst. Verander misschien je look een beetje en als het kan draag ongeveer hetzelfde outfit waarmee je op die mooie avond je ex hebt wild gemaakt.

Het kan best helpen om deze tips te volgen maar wees erop beducht dat je niet gaat schelden of een grote mond gaat hebben want anders kan je opnieuw inpakken en wegwezen.

Stap 3

Als jullie besloten hebben om te praten, ga dan ergens naar een rustig etablissement waar jullie ongestoord kunnen praten. Zet bij voorkeur de gsm uit want hoe vervelend is het, als je de hele tijd wordt gestoord als je prettig aan het praten bent, vooral voor je ex is dit niet leuk! Wat je ook doet tijdens het gesprek, probeer om je in te houden om nog ergere ruzie te voorkomen.

Als je ex iets zegt waarmee je echt niet akkoord bent, ga je ex dan niet afkappen maar luister en ga er straks op in als het jouw beurt is. Je zult zien als je dit doe, heb je al een streepje voor op je ex. Doe je dit niet dan ben je een onbeleefderik. Hoe krijg ik mijn ex terug?

Je kunt het jezelf dikwijls afvragen maar alleen met deze manieren!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.