Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Enkele Goede Tips!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Na een relatie kan natuurlijk altijd een breuk voorkomen. Veel mensen weten ook niet hoe ze het aan moeten pakken. Als je je ex terug wilt zul je hier natuurlijk ook moeite voor moeten doen.

Na een lange tijd in de put te hebben gezeten kun je actie ondernemen en jezelf afvragen hoe krijg ik mijn ex terug? Je ex terugkrijgen is natuurlijk niet de makkelijkste taak die je kunt hebben, maar zeker wel de moeite waard. Je kunt daarna namelijk weer gelukkig zijn samen waardoor jij er ook weer bovenop komt.

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Veel mensen vragen zich dan ook af: Hoe krijg ik mijn ex terug? En dat is dan ook niet simpel. Laat je ex na de breuk eerst een tijdje met rust zodat je ex kan nadenken over wat er allemaal gebeurd is. Dit geeft jou ook tijd om na te denken hoe je alles wilt aanpakken. Zoek ondertussen ook afleiding door af te spreken met vrienden of om te gaan sporten bijvoorbeeld.

Daarnaast kunnen je vrienden je helpen om te bedenken hoe je je ex terug gaat krijgen. Je vrienden hebben natuurlijk ook een andere kijk op jullie relatie en hierdoor is het belangrijk dat je naar ze luistert. Liefde maakt tenslotte blind.

Als je een tijdje afstand hebt gedaan van je ex kun je weer proberen om contact te zoeken met je ex. Hoe krijg ik mijn ex terug is natuurlijk een logische gedachte waarvoor je hard zal moeten werken. Als je eenmaal weer contact hebt, praat dan niet over jullie relatie maar hou de gesprekken luchtig. Spreek desnoods af met vrienden en je ex zodat er minder druk op jullie staat.

Zorg dat je vrolijk overkomt bij je ex. Laat vooral de punten van jezelf zien die je ex zo aantrekkelijk vindt van jou. Als je alleen maar somber en verdrietig overkomt ben je zeker niet aantrekkelijk en zal je ex ook minder snel de overweging maken om weer bij je terug te komen.

Als je ex ziet hoe leuk je eigenlijk bent zal je ex ook sneller de overweging gaan maken en sneller doorhebben hoeveel je ex jou eigenlijk mist. Kom dus positief over, maar laat dit niet te gespeeld zijn. Je ex moet niet doorhebben dat het misschien niet echt is hoe je je gedraagt, want ook dit is een afknapper.

Het boek van Michelle vd Berghe kan je zeker helpen als je nog steeds terug bij je ex wilt komen. Dit boek heet Win Hem/Haar Terug. Hierin staan alle handelingen en tips uitgelegd die jij kunt gebruiken om je ex terug kunt krijgen.

Naast deze tips staan er nog veel meer leerzame dingen in. Zo wordt er uitgelegd waarom je je aangetrokken voelt tot je ex, en hoe je je relatie uiteindelijk staande kan houden. Edwin is een psycholoog met veel ervaring en dat is te zien aan de reviews van dit boek. Dit boek is zeer goed beoordeeld en zeker een aanrader.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.