Hoe Krijg Je Je Ex Terug? 4 Geniale Tips Op Een Rijtje!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Hoe krijg je je ex terug, een veelgestelde vraag die voor veel gescheiden mannen en/of vrouwen een belangrijke is. In de onderstaande tekst worden een aantal tips gegeven, zodat je je ex weer terug kan krijgen.

Hoe krijg je je ex terug: tips

– Je ex kan erg boos of verdrietig zijn. Want scheiden doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom is het belangrijk dat je met je ex gaat praten. Let daarbij goed op dat je rustig en vriendelijk praat. Niet te vriendelijk, want dat kan agressie opwekken, en daar wordt het niet beter van. Maar gewoon vriendelijk, dat wil zeggen dat je je ex laat uitpraten en accepteert wat hij / zij zegt. Wees zelf ook eerlijk met wat je stoort aan jouw ex, en als je ex dat niet kan accepteren, zit hij of zij fout, dan moet jij de verstandigste blijven.

– Behalve dat je met je ex praat (je kunt deze tip overigens ook uitvoeren als je al wel met je ex hebt gepraat!), kun je overwegen om iets met je ex te gaan doen. Je zou bijvoorbeeld een avondje gezellig met zijn tweetjes naar een restaurant kunnen gaan, maar wat ook een optie is, is dat je naar de bioscoop gaat. Deze twee kun je natuurlijk ook combineren.

Maar het hoeft natuurlijk geen geld te kosten, als je daar geen zin in hebt. Je zou namelijk ook gewoon hele eenvoudige dingen kunnen doen, zoals fietsen of wandelen, maar picknicken is misschien ook wel een leuke optie. Als jullie van (bord)spelletjes houden, kun je thuis allerlei spellen gaan doen. Bij deze optie kun je je fantasie gebruiken. Voor jou ex zit er vast ook een leuke optie bij! Bij elke optie kun je trouwens kiezen of je het gewoon met je ex wilt plannen, of om het als een verrassing te organiseren. Als je ex van verrassingen houdt, is dat namelijk het proberen zeker waard.

– Een andere tip die misschien wel kan werken, is de volgende. Als je herinneringen, zoals foto’s en video’s, thuis hebt, zouden jij en je ex die samen kunnen bekijken om te laten zien hoe gelukkig jullie waren. Vooral bruiloftsfoto’s laten dat heel mooi zien. Het zou namelijk kunnen zijn dat je ex daar emotioneel van wordt (zeker als jullie ook kinderen hebben!) en de relatie dan wil vervolgen.

– je ex terugwinnen…: je zou, en dat is misschien wel de meest gebruikte optie, raad kunnen vragen bij familie, vrienden en kennissen, en dan bij voorkeur mensen die je ex goed kennen, want die weten als geen ander wat je ex wel en juist niet zo leuk vind. Misschien kom je er op deze manier achter waarom je ex er even genoeg van had en krijg je tips mee over hoe je jezelf (in je ex’ ogen) kan verbeteren.

Conclusie

Als je dan uiteindelijk weer bij elkaar bent, moet je ervoor zorgen dat je niet weer ruzie gaat maken en discussies gaat voeren. Hier los je namelijk niets mee op; dan kan het weer helemaal opnieuw beginnen.

Dat is de belangrijkste tip voor als jullie weer samen zijn. En als je dan samen bent, kun je weer tips aan andere mensen geven (bijvoorbeeld op internet) over hoe krijg je ex terug.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.