Hoe Krijg Je Je Ex Weer Terug? Zorg Voor Afleiding!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Elke relatie kent zijn ups en downs. Maar wat moet er gebeuren als je relatie voornamelijk dieptepunten heeft? In dat geval is het soms beter om de relatie te verbreken.

Helaas was jij het hier niet mee eens, maar heeft je ex de relatie verbroken. Sommige mensen weten het meteen als zij de ware hebben ontmoet, en misschien denk jij wel zo over je ex.En wat moet je nou precies doen als je denkt dat je ex de ware is, maar jullie niet meer samen zijn? Ik heb een aantal tips zodat jij je ex weer kunt terugwinnen!

Hoe krijg je je ex weer terug?

Je ex terugkrijgen zal niet binnen een week gaan, maar een maand zou toch moeten kunnen. Er zijn een heleboel mensen die het op de verkeerde manier aanpakken, en het daardoor verpesten. Daarom is het erg belangrijk dat jij wel de goede tips krijgt om je ex weer terug te winnen. Natuurlijk zijn de tips ook afhankelijk van de persoon, maar de meeste tips komen goed tot zijn recht bij het probleem hoe je je ex moet terugwinnen.

Afleiding is het woord om serieus te nemen. Dat heb je vast al wel eerder gelezen, maar het werkt echt! Zoek een nieuwe hobby of ga een leuke cursus volgen om je gedachten te verzetten. Laat je ex met rust. Je ex wil waarschijnlijk even geen contact, en jij wilt geen ruzie met je ex. Door de afleiding denk je minder aan je ex.

Leg je erbij neer dat de relatie voorbij is. Zo neem je jezelf, en je ex minder kwalijk. Wees niet boos op je ex dat je ex de relatie heeft verbroken, maar wees blij om de leuke momenten die jullie samen hebben gehad. Als je op deze manier denkt, straal je dat ook uit. Laat je ex zien dat je het ook red zonder je ex. Dit is tevens aantrekkelijk voor je ex. Je bent niet afhankelijk van iemand, maar kan de hele wereld aan.

Misschien heb je intussen wel weer contact met je ex. Zorg ervoor dat het contact normaal verloopt, als vrienden. Als jullie vrienden zijn kunnen jullie weer gaan afspreken, en dit kan ervoor zorgen dat de vlam tussen jullie weer zal gaan branden.

Het is in ieder geval belangrijk dat je niet thuis blijft zitten kniezen. Denk ook niet dat als je met anderen gaat daten dat je ex dan helemaal geen contact me je wilt opnemen. Het is je volste recht om dat te doen. Daten met anderen kan je juist helpen om het beeld dat je ex van je heeft te veranderen. Voor meer datingtips kun je ook eens hier een kijkje nemen: deze datingtips zijn dan ook gratis.

Voor meer tips om je ex terug te winnen kun je ook het boek of coaching programma van Michelle vd Berghe bestellen. Zij is een top relatiecoach met enorm veel ervaring!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.