Hoe Kun Je Je Ex Vergeten?

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

doe je niet zomaar. Dit wil je natuurlijk wel heel graag omdat jij veel last hebt van liefdesverdriet door de verbroken relatie. Of je nou vijf maand bij elkaar was, of meerdere jaren, liefdesverdriet kan heel veel pijn doen. Je was heel erg gek op degene die inmiddels jouw ex is, en dat doet pijn. Je ex is namelijk niet zo gek meer op jou.

Toch komt het vaak voor dat je ex alsnog wel gevoelens heeft voor jou. Misschien moest het even zo lopen. Hoe kun je je ex vergeten? Dat doe je niet, jij gaat je ex namelijk terug winnen!

Hoe kun je je ex vergeten?

Het is ten eerste belangrijk om niet onnodig zielig en dramatisch te gaan doen. Er zijn ergere dingen in de wereld. Het is niet aantrekkelijk als jij je zielig gaat opstellen. Wie wil er nou samen zijn met iemand die steeds zielig doet? In dat geval zal je ex alleen maar terugkomen uit medelijden, en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Het is natuurlijk altijd een uitdaging om iets te proberen. Ook je ex terug krijgen is een uitdaging. Mensen vinden het namelijk leuk als ze iets krijgen, wat ze eigenlijk niet kunnen krijgen. Dat is bij jou waarschijnlijk ook het geval.

Je ex is eerder verliefd geworden op jou en er is dus toch iets in jou wat je ex aantrekkelijk vindt. Dat is al fijn om te weten. Het is ook goed om te weten wat je ex nou zo aantrekkelijk vindt in jou. Denk hier eens goed over na. Dit kan namelijk goed van pas komen als jullie na een tijdje weer contact hebben.

De tijd is aangebroken om je ex eens te bellen of op een andere manier contact te zoeken. Doe dit pas na een paar week om niet als stalker over te komen. Stel eens voor aan je ex om samen te gaan wandelen bijvoorbeeld. Zo hebben jullie de kans om goed te praten. Je weet dus dat je ex jou ooit al aantrekkelijk vond. Dat is heus niet zomaar verdwenen.

Wees lief en charmant voor je ex, en kijk hoe je ex hierop reageert. Flirt op een subtiele manier en maak het dus niet te erg duidelijk. Je moet niet extreem hard je best gaan doen. Het moet spontaan gaan, niet als een werkstuk dat je voorleest. Praat over simpele dingen uit het dagelijkse leven bijvoorbeeld om het gesprek luchtig te houden.

Je ex zal waarschijnlijk spijt hebben van de breuk, als je ex ziet hoe aantrekkelijk jij eigenlijk bent. Als je nog meer tips wilt kan ik je het boek van Michelle vd Berghe aanraden. Zij is een zeer succesvolle relatiecoach en heeft een boek geschreven over hoe je het beste je ex terug kunt krijgen. Je ex vergeten is geen makkelijke opgave, en dat hoeft nu ook niet meer. Het boek kan jou overal mee helpen, net als het allerlei andere stellen geholpen heeft. Bestel het snel!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.