Hoe Laat Je Je Ex Spijt Krijgen? Kies Voor Jezelf!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Zeker niet wanneer je altijd je best voor een ander hebt gedaan en voortdurend voor die persoon hebt klaar gestaan. Het wordt al helemaal een ander verhaal wanneer je ex is vreemd gegaan en je geen potentie meer ziet om de relatie verder vorm te geven.

Natuurlijk zit je dan met een hoop frustratie, boosheid, teleurstelling en verdriet.

Echter ben je wel sterk geweest en heb je de stap gezet om je ex aan de kant te zetten. En wel op zo’n manier dat je ex er spijt van krijgt. Je hebt namelijk altijd alles gegeven voor je ex.

Je wilt je ex door jouw statement hierin laten zien dat er heel veel moois aan de kant is gegooid door jou te bedriegen met een ander. Door je relatie te beëindigen heb je laten zien dat je sterker bent dan je ex en je prima in staat bent om voor jezelf te zorgen.

Je bent namelijk onafhankelijk en hebt je ex niet nodig om gelukkig te kunnen zijn in je leven. Je ex spijt laten krijgen kan heel goed werken met die methode.

Laat je ex spijt krijgen door voor jezelf te kiezen

Veel relaties zijn afhankelijkheidsrelaties en lopen vaak stuk omdat men afhankelijk van elkaar is. Je ex heeft misschien gedacht dat dit zonder al teveel moeite kon gebeuren. Schijn bedriegt echter.

Want jij weet namelijk wat goed is voor jezelf. Je ex heeft namelijk alleen maar laten zien dat hij of zij niet op de hoogte is van wat jij echt wilt, voelt of denkt omdat er altijd voor jou gedacht is. Juist door nu voor jezelf te kiezen, leuke dingen te gaan doen met vrienden en te genieten van je vrijheid, zal je bij je ex jaloezie opwekken.

Voel je daarnaast ook vooral vrij om weer fijn aan het daten te gaan. Misschien heb je daar in eerste instantie geen zin in, maar het kan uiteindelijk wel eens heel helpend zijn voor jezelf. Je werkt namelijk weer aan je eigenwaarde die door het vreemdgaan misschien een deuk heeft opgelopen.

Laat je daarom niet ontmoedigen, maar zorg er voor dat jij je ex spijt laat krijgen door te kiezen voor je eigen geluk!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.