Hoe Win Je Je Ex Terug? Verras Je Ex!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Velen onder ons hebben het ooit meegemaakt. Na een tijdje samenzijn gaat de relatie niet meer zo vlot als vroeger en hopen de spanningen zich op. Tot er een flinke ruzie komt of je te hard gaat twijfelen of het wel een goed idee is om nog samen te blijven. Of het kan ook omgekeerd gaan natuurlijk. Jij was dolgelukkig in je relatie maar toen kwam er opeens een andere persoon in beeld of ergerde je partner zich aan je.

En achteraf zijn er veel mensen die er enorme spijt van hebben dat de relatie beëindigd is. Die zich suf piekeren waarom ze toen niet beter hun best deden, wat ze nu moeten doen. Wij zullen je met onderstaande tips helpen om je ex terug te winnen!

Win je ex terug door: contact te maken met je ex

Een belangrijke eerste stap is een poging doen om met je ex te praten. Probeer de redenen te achterhalen waarom de relatie is stopgezet, zodat je hier eventueel kan op inspelen. Laat in ditzelfde gesprek met je ex in je gesprek doorklinken hoe spijtig je het vind dat de relatie gedaan is. Wil je ex even niet met je praten, ga dan vooral niet wanhopig smeken om toch met je te praten, dwingen of boos worden. Er kunnen heel veel redenen zijn waarom je ex even niet met je wil praten. Dit is niet per sé omdat hij/zij je niet terug wilt, het is even goed mogelijk dat hij schrik heeft om weer gekwetst te worden en het nog allemaal te pijnlijk is.

Verras je ex

Bedenk iets waardoor je je ex laat zien dat je echt nog om hem geeft en niet zonder hem/haar verder wilt. Hoe groter de verrassing , hoe beter. Schrijf een liefdesbrief die je in de bus stopt, verklaar je liefde ( en/of spijt) op een groot scherm in de cinema of op een fuif, koop een cadeau dat perfect bij je ex past, doe iets dat je ex je altijd al vroeg maar nooit durfde.

Het is niet zozeer belangrijk wat je juist doet, het belangrijkste is dat je op deze manier toont dat je hem/haar nog graag ziet en dat je moeite voor hem wilt doen. Op deze manier is er een zeer grote kans om je ex terug te winnen.

Hou je nieuwe relatie gezond

Nu je je ex terug hebt gewonnen, is het zeer belangrijk om niet de fouten van vroeger te maken, anders is er een kans dat de relatie binnen de kortste keren terug verbroken wordt. Ga daarom samen met je ex na wat de pijnpunten waren in jullie relatie. Waarom is het stukgelopen? Op welke punten ergerde jullie zich aan elkaar, wat willen jullie in de toekomst veranderen?

Zoek samen naar oplossingen voor de moeilijke punten in jullie relatie. In het begin zal dit makkelijker gaan dan als jullie weer een tijdje samen zijn. Maar als je na verloop van tijd merkt dat het weer wordt zoals vroeger aarzel dan niet om met elkaar erover te praten. Zorg ervoor dat je je ex nooit meer hoeft terug te winnen!

En tot slot, veel succes! 😉

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.