Hulp Bij Liefdesverdriet? Dit Is Hét Adres!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Liefdesverdriet is een pijn die je zelfs je ergste vijand niet toewenst. Het gemis van je liefde maakt je radeloos. Je kunt nergens van genieten en je wilt gewoon onder je dekens kruipen en verdwijnen. Je kunt je niet voorstellen dat je ooit nog iemand ontmoet waar je net zo verliefd op wordt als op je ex. Wat als niemand je meer leuk gaat vinden? Als jij je zo voelt kun je hulp bij liefdesverdriet gebruiken.

Hulp bij liefdesverdriet

Hulp bij liefdesverdriet kun je overal vinden. Het kan lekker eten en een goede film zijn. Of een puzzel maken, waardoor je afgeleid wordt. Ook zou je naar de sportschool kunnen gaan. Je bent dan niet alleen gezond bezig door te bewegen, ook maak je geluk hormonen aan tijdens het sporten!

Van tevoren is het even lastig om ermee te beginnen, maar je kunt veel voldoening halen uit sporten. Zijn dit activiteiten die niet genoeg hulp bij liefdesverdriet geven, dan kan je steun zoeken bij anderen.

Vraag mensen om je heen om je bezig te houden. Ga een avondje bowlen, of een dagje shoppen om je gedachten te verzetten. Na gezelschap voel je je vast beter.

Tonen de mensen om je heen niet genoeg begrip dan kan je ook steun zoeken op forums. Er zijn tegenwoordig voor alle onderwerpen forums te vinden. Een liefdesverdriet forum kan je veel steun bieden omdat je dan met mensen praat die precies weten hoe jij je op dat moment voelt.

Een nadeel van een forum is wel dat je niet helemaal in dat wereldje op moet gaan. Het is belangrijk om alledaagse dingen te blijven doen en genoeg onder de mensen te komen.

Tips om je ex terug te krijgen!

Ben jij ervan overtuigd dat er nog een vonk is tussen je ex en jou? Dan heb je geen hulp bij liefdesverdriet nodig, maar tips om je ex weer voor jezelf terug te winnen. Het is zonde om verder te gaan en je ex achter je te laten als er nog een kans is dat jullie weer bij elkaar kunnen komen. Het is verstandig je ex in het begin wel ruimte te geven.

Blijkbaar liep er iets niet lekker in jullie relatie en daar moet aan gewerkt worden. Hoe je het aan moet pakken om je ex terug te krijgen kun je lezen in het boek: “Win Hem/Haar Terug”. Ook staan hier tips in die jou hulp kunnen bieden bij liefdesverdriet.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.