Ik Denk Nog Steeds Aan Haar…

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Alle relaties hebben problemen die niet altijd even gemakkelijk opgelost kunnen worden. Toch had jij besloten om er alles aan te doen om je relatie te redden, maar het was te laat. Jouw ex heeft de relatie beëindigd. Dit komt voor jou als harde klap omdat je bereid was om aan de relatie te werken. Het doet pijn dat je ex het heeft opgegeven. Je ex wou blijkbaar geen moeite meer steken in de relatie. Toch kan jij er nog alles aan doen om ervoor te zorgen dat de relatie weer gaat werken. Dan zou je eerst jouw ex terug moeten winnen!

Ik denk nog steeds aan haar

Je vergeet je ex niet binnen een week maar je kan hier maanden lang mee zitten. Vooral als je het gevoel had dat de problemen opgelost hadden kunnen worden wil je alles proberen om je ex weer terug te krijgen. Je denkt nog steeds aan haar en je hebt geen idee hoe zij er nu over denkt. Je hoeft dit niet direct uit te vinden, want dit komt later wel. Eerst is het tijd om aan jezelf te werken. Je hebt nu waarschijnlijk veel tijd over. Zorg dat je deze tijd goed benut zodat je zo min mogelijk aan haar moet denken. Neem wat meer tijd voor je werk of volg eens een cursus kickboksen. Het is natuurlijk fijn om alle agressie kwijt te kunnen op een goede manier, en je bent goed bezig!

Je hebt inmiddels wat tijd genomen om afstand te doen van haar, maar je mist haar nog steeds. Je liefdesverdriet is nog steeds niet verdwenen en dat had je natuurlijk wel gehoopt. Nu is het tijd om actie te ondernemen door eens langs te gaan bij je ex. Je weet waarschijnlijk wel wanneer je ex thuis is. Je kunt natuurlijk ook bellen om te vragen of ze zin heeft om iets af te spreken, zodat je niet voor niets naar haar huis gaat.

Nodig haar uit om samen wat te gaan eten bij jou thuis. Maak het dan niet meteen te romantisch. Dit zal anders teveel op een date lijken en misschien is dit niet meteen wat ze wil. Neem van tevoren een lange douche en besteed wat extra tijd aan je uiterlijk. Doe een lekker geurtje op en je bent klaar voor het etentje!

Dek de tafel netjes maar maak het niet allemaal te romantisch. Begin dus niet met kaarsjes en allerlei andere dingen waar zij zich misschien ongemakkelijk bij zal voelen. Jouw gedachte moet zijn dat het gewoon een gezellige avond is met een vriendin. En wie weet zal deze avond uitlopen op nog meer…

Er zijn nog veel meer tips om je ex vriendin weer terug te winnen. Deze tips kun je vinden in het liefdesverdrietacademie! 

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.