Ik Wil Mijn Ex Terug… Ontdek Hier Enkele Praktische Oplossingen!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

De wanhoop nabij…

Wanhopig word ik ervan. De héle dag loop ik met mijn ex in mijn gedachten. Het is toch zeker alweer ruim een jaar geleden dat we onze relatie beëindigd hebben, ik dacht dat ik dat hoofdstuk wel helemaal afgesloten had. Een maand geleden, betrapte ik mijzelf erop een collega te vergelijken met mijn ex.

Daar schrok ik eerlijk gezegd een beetje van. Sindsdien popt mijn ex steeds vaker in mijn gedachten op en nu loop ik bijna de hele dag met mijn ex in mijn gedachten! Wat is er hier aan de hand? Ik durf de vraag bijna niet te stellen, maar “Zou ik mijn ex misschien terug willen?”.

De verwarring

Na het beëindigen van onze relatie, ben ik vrijgezel gebleven. “Vrij gezellig”, zeg ik altijd. Niet bewust, maar zo is het gelopen. Een leuke baan, regelmatig met vrienden en vriendinnen op stap, kortom ik beschouwde mij een tevreden mens. Over een nieuwe relatie heb ik eigenlijk nooit nagedacht. “Als ik de goede tegenkom, gaat het vanzelf”, zeg ik altijd, ik maak me er dus niet druk om.

Maar nu…. Ik heb geen idee wat er aan de hand is en de verwarring slaat toe. Wil ik mijn ex terug? We zijn toch zeker niet voor niets uiteen gegaan? Hoe kan dit nu gebeuren? Ik begrijp er werkelijk niets van en besluit uiteindelijk dat ik hulp nodig heb om uit deze warboel te komen.

Ik wil mijn ex terug!

Ja, en wie kan mij hierbij helpen? Ik heb er nog met niemand over gesproken. Ze zouden me voor gek verklaren! Ik wil dit nog even voor mijzelf houden, dus waar kan ik met mijn verhaal heen? Ik besluit eens op internet te kijken wat er zoal op dit gebied geschreven is. Nu, dat is niet weinig! Het schijnt dat veel mensen hetzelfde overkomt en dat geeft mij enigszins rust. Ik ben niet de enige en ben dus in ieder geval niet gek! De hele avond en nacht zit ik op het internet. Ik lees alle blogs en kom veel herkenbare verhalen tegen. Het blijkt veel vaker voor te komen dan je denkt.

Een goede vriend van mij is psycholoog en in het weekend ik bel hem op.

“Je denkt dat je je ex terug wilt? Kom maar even langs zodat we rustig kunnen praten”.

Het is uit eindelijk een weekend sessie geworden. Niet al het verdriet was verwerkt, blijkt. De gevoeligste stukjes waren weggestopt. Er zijn nog wat dingetjes waaraan ik moet werken, maar het is met echt duidelijk geworden: Ik wil mijn ex terug en het is niet gek!

Herkenbaar?

Herken jij je in dit verhaal? Denk je ook nog regelmatig terug aan je ex en heb jij ook je twijfels? Laat je eens goed adviseren en misschien is het verstandig dat iemand je hiermee helpt. Op deze pagina veel informatie vinden en je kan natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook als jij er helemaal zeker van bent en zegt “Ik wil mijn ex terug!”, dan kan je hier goede tips vinden die je daarmee kunnen helpen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.