Ik Wil Mijn Ex Terugkrijgen

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het is al een tijdje geleden, maar je bent nog steeds niet over je ex heen. Je vraagt je af hoelang het nog gaat duren, want dit kan zo niet langer. Het wordt tijd om je eigen leven weer op te pakken, of toch niet?

Je wilt geen leven zonder je ex. Hij of zij was namelijk de liefde van je leven. Je moet er niet aan denken dat iemand die plek inneemt. Jullie waren het perfecte koppel, maar geen van beide had ooit gedacht dat de relatie tot een einde zou komen. Waar is het toch allemaal mis gegaan?

Daar wil je echter niet over nadenken. Het enige wat door je hoofd gaat, is dat je jouw ex zo snel mogelijk terug wilt winnen. Maar hoe moet je dit aanpakken? De ‘geen contactperiode’ heeft zijn vruchten al afgeworpen. Bovendien heb je jouw ex duidelijk laten zien dat er genoeg vissen in de zee zijn. De jaloerse reactie heeft jou voldoende signalen gegeven dat je ex nog steeds van je houdt. Toch loop je een beetje vast in de ‘moves’ die je nog moet maken voordat je hem of haar weer terug hebt gewonnen.

Het is dus tijd voor het laatste manoeuvre. Jij zal ervoor zorgen dat je ex weer vlinders in de buik krijgt. De kriebels en gevoelens die hij of zij ooit voor jou had, moeten terug worden getoverd. Dit is echter geen gemakkelijke taak en vergt bovendien veel oefening. Toch ben je al aardig goed op weg!

Er is al een hoop nostalgie gedeeld na jullie eerste ontmoeting. Het is duidelijk dat beide ex partners de liefde missen die jullie in het verleden deelden. De korte gesprekjes heeft jouw ex doen nadenken over de toekomst. Ondertussen pronk je met de nieuwe ‘jij’ waardoor je ex het steeds moeilijker krijgt. Jouw vlam krijgt immers steeds meer verlangens.

Nu is het moment aangebroken dat je dingen samen gaat ondernemen. Een drankje doen, naar een sportevenement, lunchen, wandelen of een ijsje eten, dit zijn allemaal manieren om je opnieuw te verbinden met de persoon in kwestie. Let wel op dat je hierbij vriendelijk blijft en geen complicerende gesprekken voert. Negatieve herinneringen dragen natuurlijk niet bij een gezellig weerzien.

De ontmoeting met je ex is een geweldige kans om hem of haar te laten zien dat je hebt geleden onder de breuk. Ook kan je tijdens deze gelegenheid gebruik maken van complimentjes. Je ex krijgt zo steeds meer het gevoel dat jullie breuk één grote fout was.

De laatste stap is gedurfd, maar is echt nodig om je ex weer verliefd te laten worden op jou. Jij doet namelijk een poging om de switch te maken van gezelligheid naar romantiek. Zorg voor een goede sfeer en kies een plekje uit waar je hem of haar makkelijk kunt verleiden. Probeer steeds meer positieve herinneringen op te halen waardoor het makkelijker wordt om je ex over te halen voor een romantische nacht. Al gauw merk je dat jouw plannetje werkt en ben je blij deze stap te hebben gezet!

Voor meer tips kun je het boek van Michelle vd Berghe bestellen op haar website. Deze zul je vinden in de liefdesverdrietacademie. Hierin staan talloze adviezen en tips om jou te helpen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.