Ik Zie Het Niet Meer Zitten Met Mijn Man.. Wat Te Doen?

Door Michelle Van Den Berghe | RELATIEPROBLEMEN

Elke relatie heeft problemen en dat is geen probleem. Toch zijn er sommige stellen met problemen die ernstig zijn en waarbij je kan gaan twijfelen of je het nog wel waard vindt om bij je partner te blijven. Je moet de dingen dan tegen elkaar afwegen. Hou je nog van je man of denk je echt dat het definitief over is? Maak eens een lijstje met dingen die jij nog wel leuk vindt aan je man, en zet deze tegenover de dingen die jij niet leuk meer vindt. Je moet echt goed bedenken of het nog wel goed is om door te gaan met je huwelijk als je zo erg twijfelt.

Ik zie het niet meer zitten met mijn man

Het is normaal om enkele problemen te hebben maar in dit geval zit jij er erg mee. Jij denkt dat de problemen met jouw man zo groot zijn dat je misschien wel wil scheiden. Voor je gaat scheiden wil je er natuurlijk alles aan doen om de relatie nog te kunnen redden. Daarom heb ik voor jou een aantal tips om de vlam weer aan te wakkeren.

Neem je man eens mee naar een plek waar jullie vroeger samen geweest zijn. Jullie hebben vast wel een eerste date gehad, of hebben een romantisch diner gehad in een chique restaurant. Jullie zullen je op deze plek weer allerlei leuke dingen herinneren en dat kan zeer goed zijn voor je relatie. Je hebt een romantische avond en ziet misschien in dat je toch nog enorm veel van je man houdt.

Verras je man eens met een leuk cadeau en een fijne massage. Bij de massage kun je goed aanvoelen of er nog een klik is tussen jullie. Geniet je van de massage en het geven van een massage of heb je er eigenlijk maar weinig zin in? Dit zijn kleine dingen die jou kunnen helpen om te beslissen wat je nu eigenlijk wilt.

Neem ook even een kijkje in ons liefdesverdrietacademie. Wellicht vind je hier enkele boeken of cursussen die je terug zouden kunnen helpen. We hebben al reeds duizenden studenten mogen verwelkomen en dagelijks komen er nog steeds nieuwe leden bij.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.