Je Ex Terug Via Sms? Volg Deze Tips!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Jij vindt het nog moeilijk te begrijpen dat je ex jou heeft verlaten. Niet omdat je nou denkt dat je zelf heel geweldig bent, maar omdat jij dacht dat de relatie echt voor altijd zou voortduren. Er is nu een vertrouwd stuk uit jouw leven gerukt. Natuurlijk vind jij dit oneerlijk, en ben je hierom verdrietig. Je bent iets kwijt wat in jouw gedachten nooit weer goed zal komen. Je bent er kapot van en je kan niet eens meer normaal functioneren. Je hebt geen honger, wilt geen dingen ondernemen en kan eigenlijk alleen maar huilen. Maar uiteindelijk zul je ook doorhebben dat je ook niet op deze manier kunt leven.

Je ex terug via sms

Natuurlijk kwam de klap hard aan, maar je bent nu goed wakker geschud. Je relatie was blijkbaar niet zo goed als jij dacht. Helaas heeft jouw ex je misschien niet de kans gegeven om eraan te werken, maar daarom moet jij nu je ex terug winnen. Het is belangrijk om geen overhaaste beslissingen te maken. Denk goed na voor je actie onderneemt. Je kan hierbij geen fouten maken. Daarom is het erg belangrijk dat je de goede tips krijgt.

Je ex terug via sms is een goede optie. Maar probeer de eerste tijd nog niet te sms-en. Dit zal je ex alleen maar opvatten als wanhopig en zielig, en zo wil je niet overkomen. Het is de bedoeling dat je aantrekkelijk en lief overkomt. Stuur je ex na een tijdje eens een smsje met hoe het gaat bijvoorbeeld. Dit is onschuldig en je ex zal er niet meteen iets achter zoeken.

Je kunt vervolgens vragen hoe het gaat op het werk, met de ouders van je ex en ga zo maar door. Hou het gesprek via de sms luchtig, en begin niet direct over de breuk. Na een tijdje van sms-en kun je je ex vragen of je ex zin heeft om af te spreken. Grote kans dat je ex dit wel ziet zitten. Als jij tips wilt wat je wel en niet moet doen tijdens dit afspraakje is het boek van Michelle vd Berghe een aanrader. Zij heeft al enorm veel mensen met liefdesverdriet geholpen. Jij kan weer gelukkig worden met je ex, en dit boek zal jou daar goed mee helpen. Je leert in dit boek van alles. Wat je moet doen om je ex terug te krijgen bijvoorbeeld.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.