Je Ex Terug Willen? Ontdek Hier Het Onfeilbaar Systeem!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Wil jij je ex terug? Iedere relatie is anders, maar wanneer we het hebben over het terug willen van je ex, dan spreken we grofweg over twee mogelijkheden, die allebei hun eigen moeilijkheden hebben. De meesten van ons weten er alles van, maar realiseren zich soms niet dat ze lang niet de enigen zijn die met zulke problemen worstelen!

Terug naar je ex ‘willen’?

Het kan iedereen overkomen, dat een relatie op de klippen loopt. Wanneer je partner besluit er een punt achter te zetten, kan dat zwaar vallen, en soms blijf je met het knagende idee lopen dat jullie tóch voor elkaar bestemd zijn. Hoe dan ook, en koste wat kost, je wil terug naar je ex. Hij of zij heeft misschien een ander gevonden, of is gewoon ‘niet meer verliefd’ op je (geloof me, die reden is vaak gebruikt!) maar al die redenen doen er niet toe, want jullie zijn voor elkaar bestemd.

Het zou kunnen…

Je ex ‘terug’ willen

Tja, in principe staat er bijna hetzelfde, maar het gaat hier om de nadruk. Er zijn namelijk ook situaties waarin je een besluit maakt om de relatie te eindigen (misschien wel samen met je partner) maar er later spijt van krijgt. Ik ken het gevoel, en het is niet bepaald plezierig, want om je ex terug te vragen, moet je je eigen fout toekennen. En stel nu dat je ex een nieuwe partner heeft? Is het niet heel erg confronterend om hem of haar dan te laten kiezen tussen de nieuwe en de oude partner? Wat als het antwoord ‘nee’ is, dat zou een vernedering zijn. Maar als het antwoord ‘ja’ is, heb je het leven van een ander misschien wel verpest!

Je ex terug ‘krijgen’

Je tactieken moeten afhangen van de situatie, van je eigen karakter, en dat van je ex. Een belangrijk aspect is ook of er inmiddels al een nieuwe partner in het spel is. Wil je je ex terug, maar staat er een nieuwe partner tussen jullie beiden, kan het enorm moeilijk worden. Wanneer je de nieuwe partner probeert te lozen, en je ex merkt het, kan dit gruwelijk negatief op je aftekenen.

Maar ook wanneer je ex het niet merkt, wil je echt andermans leven zuur maken? Een betere aanpak is om dan de nieuwe partner aan een ander proberen te koppelen. Wanneer de relatie tussen de nieuwe partner en jou ex dan in moeilijk vaarwater komt, ‘red’ je de dag door de nieuwe partner een andere flirt te bieden, en je ex als redder emotioneel te hulp schieten.

Wanneer je ex nog geen nieuwe vlam heeft gevonden, heb je natuurlijk meer opties. Wil je dat je ex naar jou komt? Dan moet je ten eerste zorgen dat je in de buurt ben, zodat je ex dagelijks of in ieder geval vaak geconfronteerd wordt met jouw aanwezigheid. Dan merkt hij/zij wat er de laatste tijd aan het leven ontbrak. En hopelijk krijg je zo wat je wil, je ex terug!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.