Je Ex Terugkrijgen Dankzij Michelle vd Berghe!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Helaas kennen veel mensen het vervelende gevoel van liefdesverdriet. Je voelt je erg verdrietig en hebt nergens zin in. Het enige dat je wil is je ex terugkrijgen. Helaas is ook dit voor veel mensen moeilijk. Zij pakken het verkeerd aan of doen te weinig moeite om hun ex terug te krijgen. Je zult hier namelijk veel tijd en energie in moeten steken om je ex te laten zien dat je echt moeite doet voor diegene. Dit is natuurlijk ook een aantrekkelijk punt voor je ex. Hard werken werkt in deze situatie zeker!

Zoals gezegd is het niet altijd makkelijk om je ex terug te krijgen. Je ex terugkrijgen kan niet binnen een paar dagen. Hier kunnen maanden overheen gaan, maar sneller kan natuurlijk ook altijd. Het belangrijkste is dat jij zeker weet dat je je ex terug wilt en hier volledig voor zal gaan.

Je ex terugkrijgen

Je ex terugkrijgen kan door middel van verschillende methodes. Een van deze methodes is om je ex eerst een tijdje met rust te laten. Je ex zit er niet op te wachten dat je diegene steeds belt of op andere manieren contact zoekt.

Ook krijg jij op deze manier wat rust en kun je afleiding zoeken bij je vrienden of door te gaan sporten. Daarnaast kunnen je vrienden je ook advies geven over hoe je het beste je ex terug kunt krijgen. Zij hebben natuurlijk een hele andere blik op jullie relatie dan jij zelf, wat erg nuttig kan zijn.

Je kunt na een tijdje weer contact zoeken met je ex, maar wees hierbij niet te opdringerig. Spreek samen iets af maar begin niet meteen over jullie breuk. Hierdoor zal er meteen een negatieve sfeer hangen en dat is niet wat je wil. Spreek bijvoorbeeld af met wat vrienden en je ex en praat over luchtige onderwerpen. Laat daarbij jouw goede eigenschappen zien zodat je ex kan zien waar je ex vroeger voor gevallen is. Dit kan namelijk altijd opnieuw gebeuren.

Je ex zal hierdoor zien waarom je zo aantrekkelijk bent en zal hierdoor vaak gaan overwegen wat er fout is gegaan. Het is belangrijk dat je ex ook ziet wat er fout is gegaan en wat er verbeterd kan worden. Hieraan kunnen jullie uiteraard samen werken. Laat zien dat je bereidt bent om moeite te doen voor je ex zonder dat je te opdringerig overkomt.

Michelle vd Berghe

Michelle vd Berghe is een relatiecoach en is al jaren bezig met het verbeteren van relaties. Een van haar werken kan ook jou helpen. Namelijk haar boek: “Win Hem/Haar Terug”.

Hierbij krijg je enorm veel tips om je ex terug te krijgen. Je leert hoe je je moet gedragen en wat je allemaal moet doen. Je ex terugkrijgen doe je gemakkelijk en snel met dit boek! Vele mensen die dit boek hebben gekocht zijn inmiddels terug bij hun ex. Dankzij de vele goede tips in dit boek is er een grote slaagkans dat ook jij en je ex weer samen komen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.