Je Ex Vriend Terug? Begin Eerst Bij Jezelf…

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Heb jij ook wel eens het gevoel gehad dat je je ex vriend terug wil? En denk je zeker te weten dat hij de ware is voor jou? Inmiddels zijn jullie niet meer samen maar ik kan jou hierbij helpen. Ik heb namelijk precies hetzelfde meegemaakt. Hij heeft mij verlaten en ik ging kapot van de pijn en van het verdriet. Inmiddels ben ik weer gelukkig met hem samen en heb hiervoor enkele tips opgevolgd. Deze tips zal ik ook aan jou geven zodat jij je ex vriend terug zal krijgen. Lees daarom maar snel verder…

Je Ex vriend terug

Je krijgt je ex vriend terug door een volwassen en serieuze indruk te maken. Je moet je dus niet kinderachtig en vervelend gedragen tegenover je ex. Je ex zal juist nieuwsgierig worden als je ex vriend merkt dat jij met de breuk volwassen om kan gaan. Zo wek je opnieuw zijn interesse!

Zorg goed voor jezelf om er zo goed mogelijk uit te zien. Misschien heb je je de laatste tijd een beetje tekort gedaan. Ga eens lekker shoppen, naar de kapper en doe wat make-up op. Zo zal jouw ex vriend zien dat je nog steeds even aantrekkelijk bent als in het begin toen jullie elkaar ontmoetten. Bovendien zorgt dit voor afleiding om even niet aan je ex vriend te denken.

Wees volwassen en neem de situatie serieus. Begin niet met nutteloze ruzies of verwijten. Zo zal er namelijk alleen maar bonje ontstaan en dat is niet wat je wil. Je ex zal je alleen maar verder van zich af willen terwijl jij juist dichterbij wil komen.

Vraag eens aan je vrienden wat zij vinden van de relatie tussen jou en je ex. Als zij zeggen dat je ex de ware is voor jou moet je dit advies zeker aannemen. Dit bevestigt namelijk dat jullie echt bij elkaar passen. Liefde maakt blind dus heb je zelf niet altijd door wat er allemaal gebeurt of gebeurd is. Jouw vrienden en familie kunnen dit zien vanuit een ander punt dan jij dit doet. Vinden jouw vrienden hem geschikt als partner? Ga er dan zeker achter aan!

Wees betrouwbaar tegenover je ex. Betaal bijvoorbeeld de rekeningen en laat dit niet allemaal aan je ex vriend over. Als jullie na een tijdje weer afspreken, kom dan ruim op tijd en laat je van je beste kant zien. Ook belangrijk om positief over je ex te praten naar anderen toe. Je weet nooit of dit bij jou ex terecht zal komen. Als je ex negatieve verhalen hoort wordt de situatie er niet makkelijker van en zal je ruzie krijgen met je ex.

Michelle vd Berghe is de ideale persoon om jou te helpen bij je probleem van liefdesverdriet. Zij kan jou helpen om jouw ex vriend terug te winnen. Zij heeft namelijk precies hetzelfde meegemaakt en heeft hierover een succesvol boek geschreven. Inmiddels zijn honderden stellen weer bij elkaar dankzij haar goede tips en adviezen. Bestel haar boek snel!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.