Hoe Kan Ik Mijn Ex Terug Krijgen? 3 Geniale Tips…

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen, deze vraag is veelal gesteld en het wordt hoog tijd dat er eens aandacht aan besteed wordt. In deze tekst staan verschillende tips om je relatie met je ex weer op te pakken.

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen: TIP #1

De eerste en gelijk de allerbelangrijkste is dat je (deze tip voer je uit in combinatie met één van de tips verder in de tekst) altijd rustig en vriendelijk blijft tegen je ex, ongeacht wat je ex voor opmerking tegen je maakt. Dit is dus de allerbelangrijkste tip voor de vraag “hoe kan ik mijn ex terug krijgen”. Het kan natuurlijk voorkomen dat je ex helemaal het bloed onder je nagels vandaan weet te krijgen met zijn/haar gedrag, maar als dit voorkomt, dan heeft het geen zin om de relatie te vervolgen.

Andere tips

Tussen deze tips kun je zelf kiezen welke je wilt uitvoeren. Je kunt ze natuurlijk ook combineren of allemaal toepassen met het redden van je relatie.

– Ga praten met je ex. Dit kan voor veel duidelijkheid en opheldering zorgen. Nu wordt het makkelijker om over eventuele misverstanden en andere zaken te praten. Waarom gingen jullie uit elkaar? Aan dat soort vragen moet je dan denken. Heel belangrijk bij deze tip is dat je de eerste tip toepast. Ook is het belangrijk dat je elkaar laat uitpraten. Dus niet middenin het gesprek met een opmerking onderbreken; die bewaar je als je ex is uitgepraat. Zorg ook dat je zelf je verhaal kwijt kan en ook eerlijk bent. Dus alles opsommen waar je je aan stoort bij je ex en wat hij/zij daar aan kan doen. Als je niet eerlijk tegen je ex durft/kan zijn, heeft de relatie geen zin, want dan bewaren jullie misschien ook wel geheimen voor elkaar.

– Doe iets leuks met je ex. Denk dan bijvoorbeeld aan een leuke bioscoopfilm of een avondje in een restaurant. Je kunt dit natuurlijk ook combineren. Misschien is een picknick in het park ook wel een leuk idee. Maar het hoeft natuurlijk geen geld te kosten, als je dat niet wilt. Een wandeling of fietstochtje is ook altijd leuk. Of misschien houden jij en je ex wel erg van (bord)spelletjes. Een andere mogelijkheid is naar het strand te gaan als je daar dicht bij woont. Want een zonsondergang met zijn tweetjes meemaken is een prachtige ervaring!

– Je zou tot slot ook rond kunnen vragen aan familie, vrienden en/of kennissen wat je eventueel zou kunnen doen om de relatie te redden. Zij kennen je ex heel goed en weten precies wat hij/zij wel en juist niet zo leuk vindt.

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen? In het begin leek het een hele moeilijke vraag, maar na deze tips gelezen te hebben merk je dat het toch makkelijker kan zijn dan je van te voren misschien dacht.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.