Liefdesverdriet? Doe De Test!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Heeft jouw grote liefde jou alleen achter gelaten? Denk je er alles aan gedaan te hebben om je ex weer terug te krijgen? Niks schijnt te werken en je bent van plan op te geven? Doe de liefdesverdriet test en kom erachter of jij het wel goed aanpakt. Het wordt zwaar, maar iedereen heeft het in zich om zijn of haar ex weer voor zichzelf terug te winnen!

Een Liefdesverdriet test geeft aan hoe jij je ex weer terugkrijgt

Doe nu de liefdesverdriet test en bekijk hoe jij het beste je ex terug kunt krijgen. De test houdt rekening met hoe lang jullie al bij elkaar zijn, welk geslacht jij hebt, hoe jij met de relatiebreuk omgaat en hoe je ex reageert op jouw pogingen om je ex terug te winnen. Aan het einde van de test krijg je een diagnose waarin staat wat de beste aanpak is voor jou om je ex terug te krijgen.

Een tip die voor iedereen geldt: zoek afleiding. In het begin moet je elkaar de ruimte geven. Het is dus niet de bedoeling dat je je ex de hele dag gaat bellen en stalken. Hierdoor raakt jouw ex geïrriteerd. Je ex zal jou niet terug willen. Het is de bedoeling dat je ex jou gaat missen en aan alle leuke eigenschappen van jou gaat denken. Neem dus afstand en probeer allemaal leuke activiteiten in te plannen.

Koop een dvd-box van jouw favoriete serie en houd een marathon. Het zou goed zijn als je vrienden uitnodigt die met jou mee kunnen kijken. Extra mensen zorgen voor extra afleiding. Spreek met je vrienden af dat je niet over je ex mag hebben. Je mag de naam van je ex bijvoorbeeld maar drie keer noemen en daarna gaan ze niet meer op jou in. Door het constant over jouw ex te hebben ga je je zeker niet beter voelen. Concentreer je op de leuke serie en het gezelschap van je vrienden.

Na een tijd kan je weer contact opnemen met je ex. Echter, probeer niet opdringerig over te komen. Laat ook het initiatief vanuit je ex komen. Begin met oppervlakkig gepraat en ga langzaam over op dieper gespreksmateriaal.

Doe de liefdesverdriet test!

Voor een passend advies op jouw situatie ga je naar www.liefdesverdriet.nl. Hier is het mogelijk de liefdesverdriet test te doen en krijg je advies over hoe jij je ex weer terugkrijgt!

http://www.liefdesverdriet.net/quiz.htm

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.