Liefdesverdriet En Stalking.. Wat Eraan Doen?

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Liefdesverdriet en stalking komt vaak voor. Maar of liefdesverdriet en stalking nou zo goed werkt is weer een ander verhaal. Je ex zal er namelijk niet blij van worden als je diegene steeds weer belt, langsgaat of op een andere manier contact zoekt terwijl je ex dit helemaal niet wil. Hiervoor zijn gelukkig wel andere manieren. Liefdesverdriet en stalking is niet de juiste manier om je ex terug te krijgen!

Liefdesverdriet en stalking

Ten eerste moet je je ex de ruimte geven om na te denken over de situatie. Zo kan jij ook nadenken over hoe je alles wilt gaan aanpakken. Spreek zelf af met vrienden of ga sporten als afleiding om niet aan je ex te denken. Laat je ex dus een tijdje met rust en laat even niks van je horen. Er is niks vervelender dan een ex die je gaat stalken, dus moet jij dit ook niet doen.

Vraag ook je vrienden om hun mening over de relatie die jij had met je ex. Zij hebben vaak een andere blik op de relatie en kunnen je hierdoor goed advies geven over wat je wel en niet moet doen. Je vrienden kunnen je daarnaast natuurlijk ook troosten, maar je kan er ook voor kiezen om te zeggen dat je niet over je ex wil praten.

Na een tijdje kun je weer contact proberen te leggen met je ex. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen afspreken met vrienden en je ex om het gesprek wat makkelijker te laten verlopen. Praat in ieder geval niet over jullie breuk maar hou het gesprek luchtig. Laat daarbij je goede kanten zien en ga niet zielig lopen doen. Wees charmant en lief voor je ex. Zo ziet je ex wat je ex zo aantrekkelijk vond aan jou en kunnen de vlinders natuurlijk altijd weer terugkomen. Als je zielig loopt te doen is dit voor je ex een echte afknapper.

Boek

Michelle vd Berghe is een relatiecoach die een boek geschreven heeft over hoe je je ex terug kunt krijgen. Dit boek heet: Win Hem/Haar Terug. Door haar jarenlange ervaring heeft hij enorm veel tips voor je. Daarnaast leert hij je ook over liefdesverdriet en stalking en hoe je uiteindelijk je relatie staande kan houden als jullie weer bij elkaar zijn. Hierover zijn vele goede reviews te vinden van mensen die dankzij dit boek, hun ex weer terug hebben.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.