Liefdesverdriet Forum? Meld Je Gratis Aan!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Als je verliefd bent denk je de liefde van je leven gevonden te hebben. Zodra het uitgaat val je in een zwart gat. Je voelt je futloos en het liefst blijf je de hele dag in bed. Bijna iedereen heeft het een keer meegemaakt en weet hoe het voelt. Vooral als het net uit is krijg je nog allemaal lieve berichtjes en steun van je vrienden. Maar ook dat houdt op een gegeven moment op.

De mensen om je heen zijn er steeds minder mee bezig, je voelt je steeds eenzamer. Zij hebben ten slotte wel allemaal een leuke relatie en brengen bijna elke dag door met hun grote liefde. Het kost je moeite om lief te blijven als mensen om je heen het hebben over de gezellige dingen die ze doen met hun grote liefde. Het enige waar jij aan kunt denken, is aan je ex. Er zitten veel mensen in hetzelfde schuitje, die zijn te vinden op een liefdesverdriet forum.

Liefdesverdriet forum, meld je aan!

Gelukkig bestaan er forums waar je je hart kunt luchten! Er zijn forums over allemaal verschillende onderwerpen, ook een liefdesverdriet forum. Iedereen zit daar in hetzelfde schuitje dus je hoeft je ook niet schuldig te voelen dat je over je ex ‘zeurt’. Forums zijn ook een leuke manier om nieuwe vrienden te ontmoeten. Zo kan je iemand ontmoeten die helemaal aan de andere kant van Nederland woont, iemand die je in het dagelijks leven nooit zou tegenkomen. Die extra steun die je op forums vindt zijn erg fijn om door een nare relatiebreuk te komen.

Gelukkig hoeft een relatiebreuk niet definitief te zijn. Je kunt altijd nog flink je best doen om de hart van je ex weer te veroveren. Probeer niet wanhopig over te komen door je ex te gaan stalken. Laat af en toe wat horen zodat je ex wel met je bezig blijft, maar stuur berichtjes met mate. Stel voor om een keertje wat te drinken. Je kunt gerust zeggen dat je je naar voelt om de relatiebreuk, maar niet dat je er helemaal kapot aan gaat. Denk aan de eigenschappen waardoor je ex verliefd op jou is geworden en speel die uit. Is er een kledingstuk waar je je ex je graag in zag? Doe dat aan, of iets soortgelijks. Probeer rustig aan te doen en elkaar geen verwijten te maken.

Win je ex terug & liefdesverdriet forum!

Wil je meer tips over hoe je terugkomt bij je ex en informatie over een liefdesverdriet forum? Bestel dan nu het boek: “Win Hem/Haar Terug” dat je kunt terugvinden in ons liefdesverdrietacademie!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.