Liefdesverdriet Gedichten In Het Engels Hebben Me Terug Bij Mijn Ex Gebracht!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Liefdesverdriet gedichten in het engels tijdens de verkering

Allebei hielden wij wel van wat poëzie. Vooral ik was er graag en veel mee bezig. Tijdens onze relatie heb ik mijn ex daar mee aangestoken waardoor we allebei veel gedichten lazen. Liefdesverdriet gedichten in het engels waren toen al favoriet. Ook andere talen sloegen we niet over. We vonden het vooral leuk om verschillende gedichten met elkaar te vergelijken zodat we onze ogen konden laten vallen op de verschillen en de overeenkomsten. Ja, we hadden het fijn samen. Helaas komen aan alle mooie dingen in het leven een einde. Toch?

Aan de kant gezet door mijn ex

Onze relatie eindigde heel plotseling toe mijn ex mij vertelde dat het over en uit was tussen ons. Over de reden kan ik alleen maar gissen. Dat heeft er vast voor gezorgd dat ik het maar geen plekje kon geven. In de gedichten probeerde ik steun te vinden, maar dat lukte niet. Ik denk dat het komt doordat het we te veel aan onze liefde deed herinneren. Het was natuurlijk iets van ons waar we samen veel tijd in stopten. Nu moest ik dat ineens alleen doen.

De grote verandering in mijn leven

Het viel mij dus niet licht wat er gebeurd was. Toch las ik nog steeds liefdesverdriet gedichten in het engels als ik me er toe kon zetten, omdat ik mezelf er in herkende. Toen gebeurde er iets onverwachts. In plaats van alles een plekje te geven en de boel te laten rusten, werd is vastberadener dan ooit. Voor mij was het glashelder dat mijn ex en ik bij elkaar hoorden. Wij moesten dus weer samen komen. Ik wist al precies hoe ik dat voor elkaar zou krijgen. Jazeker, zo ja.

Hoe liefdesverdriet gedichten in het engels ons weer bij elkaar bracht

Met liefdesverdriet gedichten stapte ik naar mijn ex toe. Het duurde lang voordat de deur van het huis open ging. Daarna kostte het me weer moeite om duidelijk te maken hoe belangrijk het was wat ik kwam doen. Stuk voor stuk droeg ik de gedichten voor. Beetje bij beetje kwamen we dichter bij elkaar. Letterlijk en figuurlijk. Het was net alsof we weer een soort reis door ons liefdesavontuur maakten. Alsof we alles voor het eerst beleefden en elkaar die dag voor het eerste ontmoet hadden. Ik zal het nooit vergeten. En mijn ex ook niet. Die is inmiddels mijn ex niet meer.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.