Liefdesverdriet Gedichten – ontdek ze hier!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Het opschrijven van je eigen liefdesverdriet geeft nieuwe inzichten. Je verwerkt je verdriet en bent niet van plan je ex op te geven. Je baalt ervan dat de liefde tussen jullie over lijkt te zijn en hebt hier verdriet over. Het schrijven of lezen van liefdesverdriet gedichten geeft ondersteuning; je voelt je heel even ietsje beter.

Waar vind je gedichten over liefdesverdriet

Er zijn op internet speciale gedichtensites te vinden. Soms zal je een liefdesverdriet gedicht vinden in je Facebook-profiel. Iemand heeft dit gedeeld, waardoor het op jouw tijdlijn komt te staan. Er zijn in Facebook zelf ook pagina’s te vinden met allerlei gedichten. Verder is er natuurlijk de bibliotheek, waar je boeken met liefdesverdriet gedichten kunt vinden. Het ene gedicht is weer veel mooier dan de ander. In het ene gedicht zal je jezelf meer herkennen dan in de ander.

Op een andere site van ons namelijk: http://www.liefdesverdriet.nl/liefdesverdriet-gedichten/liefdesverdriet-gedichten/ staan enkele liefdesverdriet gedichten die je zeker zullen aanspreken

Zou je liefdesverdriet gedichten bewaren

Het telkens opnieuw teruglezen van allerlei gedichten geeft kracht en ondersteuning. Gedichten waarin jouw liefdesverdriet duidelijk naar voren komt zijn soms fijn om er weer even bij te pakken. Bijvoorbeeld wanneer je vastloopt in je gedachten. Vaak is het goed om even flink je tranen te laten stromen. Ook al zijn de gedichten door iemand anders geschreven. Wanneer jij jezelf erin herkent, is dat toch prima? Een andere keer zal je jezelf afvragen waarom je alle liefdesverdriet gedichten nog steeds bewaart. Gooi ze maar liever weg misschien, dan kun je verder met het uitwerken van je doelen. Je wilt toch tenslotte je ex terug

Het publiceren van gedichten

Sommige mensen zijn enthousiast in het publiceren van al hun gedichten. Dus ook die over liefdesverdriet. Het kan voor jou natuurlijk een mogelijkheid zijn om je ex terug te winnen. Je zal even moeten uitzoeken waar en wanneer je ex jouw gedichten over liefdesverdriet zou lezen. Je ex zal versteld staan, overdonderd, verrast en misschien zelfs wel herkenning vinden. Waarom zou je het niet proberen om jouw gedichten ter publicatie aan te bieden? Plaats deze op je eigen Facebook-profiel en deel ze met je vrienden. Maak zoveel mogelijk kenbaar dat je liefdesverdriet hebt en hoeveel. Laat aan de hele wereld weten, maar vooral de wereld van je ex natuurlijk, dat deze gedichten recht uit jouw hart komen. Deze gevoelens en gedachten die je in alle liefdesverdriet gedichten verduidelijkt. Succes!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.