Liefdesverdriet – Hoe Verwerk Je Dat?

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Helaas kennen veel mensen het vervelende gevoel van liefdesverdriet. Je ziet alles somber in en hebt nergens meer zin in. Je zit in de put en wilt het liefste hele dagen in bed liggen en huilen. Je kunt je zeer ellendig voelen zonder dat je dit eigenlijk wilt. Gelukkig bestaan er uiteraard manieren om jouw liefdesverdriet te verwerken. Als jij ook denkt: liefdesverdriet hoe verwerk je dat? Lees dan snel verder en ik zal jou de beste tips geven om jouw ex weer terug te winnen! Zo kunnen jullie samen gelukkig worden zoals jij altijd al wou.

Liefdesverdriet hoe verwerk je dat?

De eerste tip is om afleiding te zoeken. Dit kan zijn wat je ook maar leuk vindt. Ga je hobby uitoefenen of ga eens lekker lang sporten in de sportschool. Zo doe je iets goeds voor je lichaam en gedachten. Ook met vrienden afspreken is een goede optie. Zorg er wel voor dat je vrienden dan niet eindeloos doorpraten over de breuk tussen jou en je ex. Zeg in het begin al dat je het er niet over wilt hebben zodat je alsnog afgeleid bent.

Geef je ex de ruimte om na te denken. Ga je ex niet stalken op welke manier dan ook. Je komt alleen maar zielig over als je constant je ex blijft bellen. Ook het bespieden van je ex op de social media is geen goed idee. Kijk dus niet constant op de Facebook-pagina van je ex om te kijken of ze er toevallig al wat nieuws op heeft gezet. Zo ben je toch nog te erg bezig met je ex, wat niet de bedoeling is!

Na een paar week kun je weer contact zoeken met je ex. Stel eens voor om wat te gaan drinken met wat vrienden erbij. Zo staat er niet teveel druk op jou en je ex om te praten over jullie breuk. Praat over dagelijkse dingen als school en werk. Als je niet weet wat je moet zeggen is dit ook geen probleem omdat je vrienden er ook bij zijn!

Michelle vd Berghe is een relatietherapeut en heeft al veel mensen op weg geholpen om hun ex weer terug te winnen. Zij heeft hier ook boeken over geschreven. Deze boeken zijn zeer succesvol en intussen zijn honderden koppels alweer bij elkaar dankzij de goede tips van Michelle vd Berghe. Voor jou is dit zeker het proberen waard!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.