Liefdesverdriet – Hoe Kom Je Er Vanaf?

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Het hebben van liefdesverdriet is een van de ergste dingen die er zijn. Je voelt je hart uiteen brokkelen en wilt even niks meer doen. Al heel veel mensen hebben al eens liefdesverdriet meegemaakt in hun leven. Gelukkig ben je niet de enige en zijn er dus veel mensen die je hiermee kunnen helpen. Hierbij zal ik je dan ook wat tips geven om je ex terug te krijgen!

Terug met je ex

Natuurlijk is het niet de meest makkelijke opgave om je ex opnieuw voor je te winnen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Je zult hiervoor daarentegen hard je best moeten doen en een aantal tips van mij moeten opvolgen.

Dingen die je wél moet doen:

– Positief praten over je ex. Negatief praten gaat je niet helpen. Als je het bijvoorbeeld met je vrienden over je ex hebt kan het zomaar zijn dat deze informatie ook bij je ex terecht komt. Als je positief praat over je ex is dus dit altijd beter.

– Wees realistisch. Je moet niet denken dat je je ex in een handomdraai weer terug zal hebben. Je moet weten dat hier veel moeite en tijd in gaat zitten. Je moet daarbij ook realistisch zijn in het terugkrijgen van je ex. Als je ex heeft gezegd dat je ex niks meer van je wilt weten of wilt horen kun je het nogmaals proberen, maar wees hiermee voorzichtig!

– Als je vrienden zeggen dat je ex bijvoorbeeld een slechte invloed had op jou of jullie totaal niet bij elkaar pasten, neem dit dan van je vrienden aan. Zij hebben hierover een totaal andere blik dan jij hebt. Liefde maakt blind en je vrienden zien het realistischer in dan jij.

Dingen die je niét moet doen:

– Wanhopig blijven bellen en zeggen dat je nog zo veel van je ex houdt. Dit komt zielig over en dat is niet wat je wilt. Ook zal je ex jou wanhopig vinden wat totaal niet aantrekkelijk is. Laat zien hoe lief je bent!

– Ga je ex ook niet verzekeren dat deze keer alles anders wordt, want dat wordt het niet!

Michelle vd Berghe is een succesvol relatiecoach die al honderden koppels bij elkaar heeft gebracht door middel van haar goede tips en haar geweldige boek. Zij zal jou hierin alle handelingen uitleggen die je kunt uitvoeren en de beste tips geven!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.