Liefdesverdriet Stoppen? Hier Dé Remedie

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Liefdesverdriet stoppen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Je zal er al meer over gelezen hebben, door goed voor jezelf te zorgen en niet meer aan je ex te denken zal het monster genaamd liefdesverdriet stoppen met jou te achtervolgen. Zo simpel is dat jammer genoeg niet, dat weet ik en dat weet jij. Je bent nu hier terecht gekomen omdat je een echte oplossing wil voor de baksteen in je maag en die steeds opkomende waterlanders. Kom op, daar gaan we dan.

Liefdesverdriet stoppen. Kijk eens diep in je hart.

Ga voor de spiegel staan, kijk jezelf diep in de ogen en stel jezelf deze confronterende vragen:

Was onze relatie het waard dat ik hier sta te janken als een sluishond?

Al die kleine irritaties die er zich voordeden, accepteer ik die over 10 jaar nog?

Is het goed om in een relatie je eigen persoonlijkheid weg te cijferen?

Mijn ex wil mij niet meer, werkt een relatie van één kant?

Wanneer je deze vragen met “NEE” hebt beantwoord ben je op de goede weg en kan je naar de volgende stap.

Work it out

Je bent nu zover dat je weet dat het zinloos is om je zo verdrietig te voelen. Je voelt je echter nog wel zo. Alleen door hard te werken kom je er vanaf. Dan bedoelen we niet voor je werkgever, nee jij moet aan jezelf gaan werken. Hoe spijtig ook, liefdesverdriet gaat niet uit zichzelf over. In het slechtste geval raak je ook nog depressief. Je moet het echt willen én je moet er daadwerkelijk actie voor ondernemen.

Heb je het traject van, met vrienden praten, erover schrijven op forums en sporten totdat je erbij neerviel doorlopen en je bent nog even ver? Dan komt hier de echte oplossing.

Liefdesverdriet stoppen. Kan niet mislukken

Je zal je ervan bewust zijn dat jij niet de enige bent die met dit probleem worstelt. Sommigen verwerken hun liefdesverdriet door over dit nare gevoel te schrijven. Gebleken is dat door het lezen van hun relaas zij weer anderen over hun liefdesverdriet heen hielpen.

Heb jij alles al geprobeerd om je liefdesverdriet te stoppen en het wil maar niet lukken? Bestel nu het onderstaande boek en lees hoe anderen met hun liefdesverdriet zijn omgegaan. Gegarandeerd dat ook bij jou dat ellendige liefdesverdriet zal stoppen met knagen aan je hart.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.