Je Liefdesverdriet Wordt Erger? Hier De Oplossing!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Jij en de liefde van je leven doen veel dingen samen en je hebt het gevoel dat deze liefde voor altijd blijft. Tot ineens het moment dat je ware liefde de relatie verbreekt. Je voelt je hopeloos en het enige waar je aan kunt denken is je ex. Eerst denk je misschien dat je liefdesverdriet wel zal slijten. Helaas, je liefdesverdriet wordt erger. Je bent er helemaal kapot van en het enige wat jij wil is je ex terug. En hiermee ga ik jou helpen! Het is namelijk niet onmogelijk om je ex terug te krijgen. Je ex is namelijk al eerder verliefd geworden op jou, en dat kan zo weer gebeuren.

Je Liefdesverdriet wordt erger?

De enige oplossing om jouw liefdesverdriet te laten verdwijnen is om je ex weer terug te krijgen. Een tijdje afstand nemen zal voor jou, en je ex goed zijn. Je zult namelijk zien dat je ex jou ook mist, net als jij je ex mist. Dit is een van de beste methodes om te gebruiken.

Dingen die je niet moet doen

– Je ex blijven stalken via de telefoon of social media. Zodra je ziet dat je ex online is op de social media is het verstandig om zelf even wat anders te gaan doen. Het is natuurlijk verleidelijk om te gaan chatten tegen je ex, maar zeker niet verstandig.

– Praat niet negatief over je ex. De kans bestaat namelijk dat deze informatie bij je ex terecht komt en zo zal je je ex zeker niet terug krijgen. Je bent misschien boos, maar uit deze frustraties op een andere manier. Doe eens een cursus kickboksen bijvoorbeeld. Zo kun je je agressie kwijt en ben je bezig met iets anders.

– Probeer je ex zeker niet jaloers te maken met een ander. Je gebruikt de ander en die zul je hiermee zeker weten kwetsen. Daarbij zal je ex denken dat je over je ex heen bent terwijl dit juist niet het geval is.

Wat je wel moet doen

– Wees lief, betrouwbaar en charmant tegen je ex.

– Zorg dat je er netjes en verzorgd uitziet. Dit is aantrekkelijk voor je ex.

– Maak je ex geen verwijten maar praat positief over je ex en vergeef je ex.

Michelle vd Berghe kan jou hierbij helpen. Je kunt haar boek bestellen via haar befaamd liefdesverdrietacademie! 

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.