Medicijn Tegen Liefdesverdriet? Hier Dé Beste Oplossing!

Door Michelle Van Den Berghe | LIEFDESVERDRIET

Je grote liefde verlaat jou en jij blijft alleen achter. Dit is een angst die veel mensen hebben in een relatie. Bij jou is deze angst werkelijkheid geworden. Van het ene op het andere moment voel jij de grond onder je voeten wegzakken. De pijn is ondraaglijk en je hebt moeite om je bed nog uit te komen. Is er een pilletje tegen liefdesverdriet? Jammer genoeg niet. Wel zijn er medicijnen tegen depressies (door liefdesverdriet). Probeer echter eerst zelf uit je dip te komen!

Bestaan er medicijnen tegen liefdesverdriet?

Je hoeft niet meteen te schrikken als je je erg down voelt. Het verdriet dat je voelt nadat je grote liefde het heeft uitgemaakt is hartstikke normaal. Iedereen gaat dan door een nare periode heen en iedereen verwerkt het op een andere manier. Neem in het begin wat rust en zorg goed voor jezelf. Koop lekker eten en kijk op de bank series.

Het is erg lastig om niet aan je ex te denken, maar je kunt het beste de tv aandoen en proberen je aandacht erop te vestigen. Na een tijdje naar de tv gestaard te hebben, merk je dat je toch het verhaal meekrijgt en afgeleid bent. Kom ook genoeg buiten. Een gebrek aan frisse lucht kan vervelende gevolgen hebben. Je kunt last krijgen van hoofdpijn, benauwdheid, dufheid en een irritatie aan je ogen en keel.

Na een tijdje merk je dat je je iets beter begint te voelen. Je bent nu aan het herstellen. Plan een verwendagje in. Ga een keertje shoppen of ga naar een spa toe. Deze activiteiten kunnen ook erg ontspannend werken. Dit zijn allemaal ‘medicijnen’ tegen liefdesverdriet.

In de herstelperiode kun je beginnen met contact opnemen met je ex. Jullie hebben tijd gehad om na te denken en zijn er misschien wel klaar voor om jullie relatie een nieuw leven in te blazen. Benader je ex voorzichtig, wees vooral niet opdringerig. Bespreek jullie problemen en zoek naar oplossingen.

Merk je na een paar maanden nog steeds geen vooruitgang te hebben geboekt? Ben je niet vooruit te branden en heb je de kracht niet om uit bed te komen? Het is verstandig dan een arts te raadplegen. Zij kunnen jou als het echt nodig is medicijnen tegen depressies (door liefdesverdriet) voorschrijven.

Alle medicijnen tegen liefdesverdriet en tips om je ex terug te krijgen!

Wil jij weten wat de medicijnen tegen liefdesverdriet zijn? En wil jij jou ex terug? Neem dan eens een kijkje in ons liefdesverdrietacademie!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.